OVI HOROSKOPSKI ZNACI MENJAJU ŽENE KAO ČARAPE: Nema većih ŠVALERA od njih prevariće vas dok trepnete!

Autor: N.J.

Lifestyle

01.06.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovi horoskopski znaci često menjaju partnerke, i teško da sa jednom osobom mogu biti dugo.

OVI HOROSKOPSKI ZNACI MENJAJU ŽENE KAO ČARAPE: Nema većih ŠVALERA od njih prevariće vas dok trepnete!

Foto: shutterstock

Očajna žena

Sledeći horoskopski znaci poznati su po tome što često menjaju partnerke, nikada ne miruju i stalno traže novi izazov i avanturu. Pokreće ih strast, samim tim kada su dugo sa jednom osobom, nemaju više volje da se trude. Da li ste među njima?

Blizanci

Oni su poznati po svojoj promenljivoj prirodi, radoznali su, inteligentni, komunikativni i imaju želju za novim iskustvima. Inače su izuzetno pažljivi. Kada je reč o ljubavi, ne vole da se dosađuju, oni su spremni da istraže različite veze i da se upuste u avanture.

Strelac

Poznat po avanturističkom duhu, ima želju za slobodom i voli da istražuje svet. Takođe, oni upoznaju nove ljude i to im je poseban užitak. Sada, kada je reč o ljubavi oni su otvoreni, spremni za nove veze, avanturisti i lako se prepuštaju. Oni uče iz svake veze i koriste svoje iskustvo kako bi pronašli ljubav i sreću na svakom polju.

Foto: Shutterstock

Žena spava nakon intimnog odnosa

Vodolije

Otvorene za različite veze i spremne da eksperimentišu. Takođe, uče iz svake veze u koju uplove i uvek su bogatije za iskustvo više.

Vodolije su poznate po svojoj nekonvencionalnoj prirodi i želji da budu drugačije od drugih. Kada je reč o ljubavi, Vodolije se ne pridržavaju tradicionalnih normi i očekivanja. One tragaju za dubokom emocionalnom povezanošću i istinskim partnerstvom, pa su spremne da menjaju partnere, prenosi “Krstarica”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading