OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA DOŽIVEĆE NAJVEĆU SREĆU 17. JUNA! Ide im sve od ruke, ali taj datum moraju iskoristiti ovako

Autor: N.J.

Lifestyle

13.06.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sreću možete sami kreirati.

OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA DOŽIVEĆE NAJVEĆU SREĆU  17. JUNA! Ide im sve od ruke, ali taj datum moraju iskoristiti ovako

Foto: shutterstock

Mesec nam uvek donosi mnogo uzbuđenja, ali i misterija

Bilo da se radi o romantičnoj vezi, uspehu u karijeri ili jednostavno osećaju izlečenja od haotične prošlosti, sreća je uvek dostupna - ali stvara je samo vaša motivacija i rad. Dok je Saturn retrogradan u znaku Riba, od vas će se tražiti da se usredsredite na sve prepreke koje vas sprećavaju da pronađete istinsku slobodu.

Ne budite tako tvrdoglavi. Ako ne dopuštate sebi da vidite najbrži put do vrha koji tražite, to može biti krčenje potpuno nove staze za sreću.

Ovan

Najsrećniji dan je 17. jun. Vaša sreća leži u istini koju ste voljni da prihvatite. Dok se Saturn okreće retrogradno u znaku Riba, aktivirajući vaš sektor stvarnosti i nesvesnog, vreme je da razmislite o tome šta ste odabrali. Istinu možete obojiti bilo kojom bojom, a svejedno će biti ista. Što pre to prihvatite, pre ćete naučiti kako to da učinite. Nemate čega da se bojite i sve možete dobiti.

Foto: Shutterstock

Srećni horoskop

Bik

Najsrećniji dan odnosno datum takođe je 17. Ko vas okružuje često govori mnogo o vama. Dok Saturn postaje retrogradan u znaku Riba, dopustite sebi da duboko zaronite u razmišljanje o tome šta ste odabrali da uključite u svoj život, mislite o sebi i svom procesu. Uvek možete odabrati drugačije, ali svesnost je ključ da to možete učiniti.

Blizanci

Najsrećniji datum je 17. jun. Vaša karijera je za razmišljanje od početka godine kada je Saturn prvi put prešao u Ribe. Jednostavno pojavljivanje i podizanje plate više ne ispunjava vašu duboku želju za dubljom svrhom. Dopustite sebi da "rastete" i pređete izvan zone udobnosti u kojoj ste verovali da morate ostati.  Predviđeni ste za divne stvari; samo što ćete možda morati da odete tamo gde to možete otkriti. Sve što želite je nadohvat ruke, ali morate sebi dopustiti da rizikujete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading