PAŽLJIVO BIRAJTE! Ova tri horoskopska znaka razvode se kad - tad: Jedni hoće veće uzbuđenje, a druge ceo život morate da vučete za rukav!

Autor: N.J.

Lifestyle

19.05.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez obzira na sve, najveće su šanse da će se baš oni razvesti.

PAŽLJIVO BIRAJTE! Ova tri horoskopska znaka razvode se kad - tad: Jedni hoće veće uzbuđenje, a druge ceo život morate da vučete za rukav!

Foto: Shutterstock

Razvod

Svaki horoskopski znak ima naravno šanse da se razvede ili doživi krah velike ljubavi, što je i jedna normalna životna situacija. Ipak, neki će se razvesti ne nužno zbog horoskopskog znaka već zbog planetarnih aspekata u njihovoj natalnoj karti.

Da li ste među njima? Saznajte!

Razvod je definitivno najteži period, mnogi tu bol teško prevazilaze, a neki nikada ne mogu da se pomire sa tim da je kraj. Od razlika koje se teško prevazilaze, do izazova, prevara, nekada je razvod najlogičniji korak. Ponekad nema spasa čak i kada se dvoje vole.

Iako je razvod baš bolan period, može biti i korak napred ka jednom srećnijem i ispunjenijem životu. Na tom putu možda upoznate nekoga ko će tek postati ljubav vašeg života i dati vam sve ono što ste sanjali. Nije to uvek novac i materijalno, već pažnja, sigurnost, uzbuđenje, strast...

Foto: Izvor: Unsplash/ Becca Tapert

Muškarac i žena se grle

Bik

Nekada nije opcija da vam kažu istinu, plaše se. Često lažu da vas ne bi izgubili, a da bi rešio problem Bik mora da pokaže koliko je ranjiv, a to ne želi. Poruka je da rizikuju i budu svoji.

Blizanci

Često menjaju mišljenje i otežavaju drugoj strani da ih razume. Naprave "problem" pa shvate da nisu u pravu, onda ne znaju šta hoće i sve u krug. Oni traže nešto savršeno i bajku, a ovo nije priča već realan život. Pokrenite se!

Foto: Shutterstock

Otac ohrabruje depresivnog sina

Ribe

One žive u trenutku, pa se lako mogu zaljubiti i okrenuti leđa svemu i samo nestati. Maštaju, žele stalno uzbuđenje i baš ih briga za posledice. One uskaču u vezu bez da znaju neke detalje o toj osobi, a posle se čude šta su Bogu zgrešile.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading