MLAD MESEC 19. MAJA DONOSI SAMO DOBRE VESTI: Iskoristite ovaj period za fokus i negujuće rituale

Autor: N.J.

Lifestyle

18.05.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U petak, 19. maja, mlad Mesec je u znaku Bika. Pogledajte šta to znači.

MLAD MESEC 19. MAJA DONOSI SAMO DOBRE VESTI: Iskoristite ovaj period za fokus i negujuće rituale

Foto: pexels.com

Konačno ćete svi odahnuti, zato udahnite i izdahnite, a onda znajte - sledi olakšanje. Možete se konačno opustiti, sledi lep period.

Šansa za prizemljenje

Sa ovim mladim Mesecom, transformativne i haotične energije pomračenja koje smo iskusili prethodnih nedelja mogu početi da se poslažu i napokon krenu da se rastaču. Pomračenje je donelo ogromne promene, transformacije... Zato je logično da naš život sada izgleda mnogo drugačije u odnosu na 19. april. Desiće se i neki skokovi, koji će pomoći da život krene u pravcu u kom ste zamislili.

Bik je u vezi sa sigurnošću, a to je upravo energija koja će nam biti dostupna sa ovim mladim Mesecom. Kako možete stvoriti više sigurnosti u svom životu? Koje korake možete preduzeti da biste se osećali stabilnije i sigurnije u sebi?

Foto: pexels.com

Muškarac gleda u nebo

Evo koja pitanja morate sebi postaviti.

Šta nas teši, šta nam donosi topli zagrljaj, šta nam omogućava da se prepustimo i osetimo podršku?

Upravo ovo što sledi u petak podseća nas da se radujemo sitnicama.

Šta nam govori napetost?

Kada imate neku napetost, to je znak da je potrebna promena, odnosno da nešto morate preduzeti. Kada je tenzija baš mnogo prisutna, potrebna je promena da bi se to kanalisalo na pravi način. Zbog energije koja sada teče iz kosmosa, kreativna i plodna energija oko nas će se takođe povećati. 

U poslednje vreme prolazimo kroz mnogo transformativnih energija, tako da će nam biti od pomoći da imamo vremena da se fokusiramo, ukorenimo i vratimo svoja tela i um na nulu, piše "Sensa".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading