TRI HOROSKOPSKA ZNAKA DUŽE SE KUPAJU NEGO ŠTO SU ZALJUBLJENI: Odljube se u trenutku i za čas zaborave da ste postojali

Autor: N.J.

Lifestyle

16.05.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni se odljube pre nego što se neko istušira.

TRI HOROSKOPSKA ZNAKA DUŽE SE KUPAJU NEGO ŠTO SU ZALJUBLJENI: Odljube se u trenutku i za čas zaborave da ste postojali

Foto: Shutterstock

Za neke horoskopske znake odljubljivanje je kao umtenost, ni ne sete se da ste postojali i to u rekordnom roku. Jednostavno, lakše prebole da neko nije za njih ili možda oni nikako nisu za tu osobu i zato uglavnom nema mesta drami. Oni su takvi i prihvatili su da je kraj.

Da li ste vi među njima?

Blizanci

Oni imaju takvu prirodu i po tome su i prepoznatljivi. Lako se zainteresuju za nekoga, i stalno imaju potrebu za nekim novim doživljajima. Lako komuniciraju zbog čega lakše i stupaju u odnose. Brzo menjaju raspoloženje i stalno traže novi izvor energije što rezultira ponovnim i kratkotrajnim zaljubljivanjem. Oni ne vole kada stoje u mestu i jednostavno gube interesovanje ako se ne dešava ništa novo.

Foto: Shutterstock

Napetost između muškarca i žene

Strelac

Znatiželjni su i avanturistički nastrojeni. Vole da upoznaju ljude i često su otvoreni za nova iskustva. Ipak, brzo gube interesovanje kada shvate da veza može postati ozbiljna svakog trenutka. Strelci inače vole avanturu i ne vole kada ih neko “veže“ za jedno mesto, zbog čega se često i odljubljuju.

Vodolije

Ako znate neku Vodoliju sigurno i ona teži da bude nezavisna u svakom momentu. Kao i prethodna dva znaka želi slobodu, ne voli ograničavanja i romantika nije za njih. Takođe, imaju i strah od vezivanja. Odmah se povlače kada osete da ih neko želi ograničiti ili im nameće svoje razmišljanje. Ako osete da gube ličnu slobodu, onda gube i interes za partnera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading