TO ŠTO STE NEPRISTOJNI I NEVASPITANI, TO JE SLIKA I PRILIKA VAŠE TELEVIZIJE! Vučić nikad žešće odgvorio Žaklini Tatalović: LAŽETE DA SAM NAROD NAZIVAO HIJENAMA

Autor:

Vesti

14.05.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić žestoko je odgovorio novinarki tajkunske N1 Žaklini Tatalović.

TO ŠTO STE NEPRISTOJNI I NEVASPITANI, TO JE SLIKA I PRILIKA VAŠE TELEVIZIJE! Vučić nikad žešće odgvorio Žaklini Tatalović: LAŽETE DA SAM NAROD NAZIVAO HIJENAMA

Foto: Printscreen

- To što ste nepristojni i nevaspitani, to je slika i prilika vaše televizije i vlasnika vaše televizije - rekao je predsednik Srbije nakon što je Tatalovićeva besprizorno upadala u reč.

Predsednik je podvukao da je Tatalovićeva slagala da je on nazivao narod hijenama i lešinarima.

 

- Nikoga nisam nazvao pijanom ruljom, slagali ste! Ja sam pažljivo saslušao nepristojne konstatacije. Ja razumem nervozu, jer čovek je izgubio ogroman novac, želeo je da uništi Srbiju, sada želi da je dokusuri. Građani koji su bili na skupu, niti su rulja, niti su pijani. Lešinari i hijene su političari koji su ih pozvali na Dan žalosti - dodao je šef države.

Ja mislim da su uradili nešto najsramnije, a onda su morali da objave da ih je bilo mnogo više nego što ih je bilo. Optužili su Anu Brnabić a ona je to objavila kao metaforu onoga što su oni uradili. Kada pokažete lopovu da je on nešto ukrao, kada ga razobličite, onda je to najgora stvar - kaže predsedik.

Rekao je i da je toga dana kada se masakr na Vračaru dogodio otkazao sve svoje obaveze.

Tog dana sazivam kompletan kolegijum Vlade, sazivan konferenciju za novinare i svima izjavljujem saučešće. Tog dana dva puta odlazim da zapalim sveću.Tog dana sam još tri puta to uradio. Vi ćete da mi određujete kako ću ja u tom trenutku da se ponašam? Sve što ste do sada radili, sve ste slagali!

- Šta policija nije uradila kako treba? Tog jutra je policijski službenik bio u školi, obišao, nije video ništa sporno. Sve uradio kako treba! Policija je uhapsila ubice - kaže i zapitao se zašto je kriv ministar policije.

Vučić je rekao i da je tri dana slušao laži o odlaganju Dana žalosti zbog utakmice PArtizana i teorije zavere o tomer da su specijalci upucali decu u školi na Vračaru i zapitao se šta je smisao izrečenih laži. 

- Čemu ta bolest, čemu ta mržnja? - upitao je predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (62)

Loading
Ana

14.05.2023 10:50

Ovi iz tajkunske televizije nemaju ni grama kulture.

Sara

14.05.2023 10:51

Novinari tajkunskih televizija su nevaspitani.

Maja

14.05.2023 10:52

Tajkunski mediji rade protiv i na stetu Srbije. Uzas.

Miša

14.05.2023 10:53

Ništa novo od Žakline Totalović i N1 - sve po starom nastavljaju da izmišljaju i plasiraju neistine