OVA TRI HOROSKOPSKA PARA IMAĆE SAVRŠENU DECU: Zvezde kažu da će biti mudri, prelepi i razumni

Autor: N.J.

Lifestyle

10.05.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrološki gledano, postoje kompatibilni, nekompatibilni i idealni parovi.

OVA TRI HOROSKOPSKA PARA IMAĆE SAVRŠENU DECU: Zvezde kažu da će biti mudri, prelepi i razumni

Foto: Shutterstock

Idealni parovi žive u harmoničnoj vezi, srećni su i uživaju. Izgleda da na vaspitanje dece osim roditelja utiče zapravo i u kom horoskopskom znaku su oni rođeni. Prema horoskopu postoje tri para koji će imati prelepu decu. Da li ste vi među njima?

Žena Lav muškarac Vodolija

Kombinacija elemenata vatre i vazduha jedinstvena je sama po sebi. Takve kombinacije su uvek neobične: snažni, preduzimljivi Lavovi dobar su spoj sa energijom i mudrošću jedne Vodolije. Zajedno oni mogu mnogo, dopunjuju se, uživaju i na decu prenose samo ono što je važno i lepo.  Bebe rođene u paru Lava i Vodolije su društvene i aktivne, podjednako lako pronalaze zajednički jezik sa svojim vršnjacima i sa odraslima. Njihova deca upijaju samo ono što bi trebalo.

Foto: Izvor: Unsplash/ freestocks

Trudnica

Žena Bik muškarac Rak

Bikom vlada Venera, romantični su, praktični i "kućni tipovi“. Imaju sve šanse da postanu divne majke koje su spremne bukvalno na sve zbog svoje dece. Muškarci Rakovi su po definiciji brižni i često su sjajni očevi. Njihovo spajanje je magično. Ipak, oni su osetljivi kakva će im biti i deca, imaju unutrašnju lepotu, a ni spoljašnja im ne zaostaje. Od malena usađene su im porodične vrednosti, koje neguju. Mame Bikovi su takođe dosta tvrdoglave. One su te koje uče decu kako da se zauzmu za sebe, ali istovremeno da budu pošteni i učtivi.

Žena Devica muškarac Riba

Ovo su dva najemotivnija znaka i često kriju svoja osećanja. Kombinacija praktičnosti i sanjarenja ovog para je razlog što njihova deca odrastaju u porodičnoj atmosferi koja je nežna, vedra i iskrena. Njihova deca biće ljubazna, pametna i prepuna poštovanja. Biće razumni, saosećajni i mudri, prenosi "Krstarica".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading