NAJCRNJI SCENARIO PRED ROLAN GAROS: Hladan tuš za Novaka - čeka nas DRAMA!

Autor:

Sport

09.05.2023

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin pod dodatnim pritiskom uoči turnira na rimskoj šljaci.

NAJCRNJI SCENARIO PRED ROLAN GAROS: Hladan tuš za Novaka - čeka nas DRAMA!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković izgubiće prvo mesto na ATP listi posle Mastersa u Rimu, a situacija je takva da mu je ugrožena i pozicija svetskog broja 2.

Naime, Nole u "večnom gradu" brani hiljadu bodova, te je Špancu Karlosu Alkarasu dovoljno da se samo pojavi na turniru i pretekne vlasnika 22 grend slem titule.

Ipak, tu nije kraj pošto Srbinu preti i Rus Danil Medvedev. Kako bi postao drugi igrač planete, Moskovljanin mora da uđe bar u rimsko finale, uz nadu da će neko zaustaviti Novaka pre četvrtfinala.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Medvedev pretiče Đokovića nakon Rima?

Takav scenario bi bio problematičan za Đokovića iz ugla žreba za Rolan Garos, budući da bi izgubio status drugog nosioca, te bi se sa zahuktalim teniserom iz Mursije mogao sastati već u polufinalu.

Takmičenje u italijanskoj prestonici predstavlja poslednju pripremu za Otvoreno prvenstvo Francuske (28. maj - 12. jun) i njegov ishod značajno određuje put našeg šampiona do novog "kupa musketara".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Aleks

16.05.2023 22:06

Ala vi lupetate...