ONA JE DEO SVINGER KLUBA I EVO ŠTA SE DEŠAVA NA LUKSUZNIM I NASTRANIM ŽURKAMA: Koliko god da ste popularni, bez jedne stvari nećete ni prići ulazu!

Autor:

Lifestyle

07.05.2023

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako se dobro ne pripremite za ovu žurku, za vas nema ulaska.

ONA JE DEO SVINGER KLUBA I EVO ŠTA SE DEŠAVA NA LUKSUZNIM I NASTRANIM ŽURKAMA: Koliko god da ste popularni, bez jedne stvari nećete ni prići ulazu!

Foto: Instagram/ zoe_greybeauty

Zoi

Živahna noć za pamćenje organizuje se u klubu koji je popularan na osnovu intimnijih druženja. Zabava je održana juče 6. maja i bili su prisutni neki od najvećih zagovornika slobodnijeg načina života. Među njima bili su Vista Vajf, njen suprug Greg, a na mrežama prisutna je i Zoi koja sebe promoviše kao člana popularne platforme gde prodaje svoje slike. Ipak, koliko god da ste slavni neka pravila moraju se ispoštovati. Jedno takvo je da ako se niste dovoljno potrudili oko stajlinga za vas nema ulaska u klub. 

Muškarcima je zabranjeno da nose iscepane ili široke farmerke, majice kratkih rukava ili helanke, dok su kape i šeširi takođe zabranjeni.

Umesto toga, od njih se traži da razmotre "prsluk, pantalone ili pripijene dizajnerske farmerke". Što se tiče toga šta će obući ispod svoje skupe dizajnerske odeće, Čik Events,  broj jedan za zabave za odrasle u Velikoj Britaniji navodi:

- Ispod garderobe trebalo bi da imate i dizajnerski donji veš. 

Foto: Instagram/ zoe_greybeauty

Zoi članica svinger kluba

Devojkama se savetuje atraktivna haljina uz štikle. A nakon žurke kada stvari postanu dosta opuštenije, potrebno je da imaju elegantan donji veš, ali ipak to je po izboru. 

Drugo pravilo je da učesnici moraju biti “doterani i otmeni” i starosti između 21 i 40 godina.

Takođe, treće pravilo koje svi moraju ispoštovati je zabrana unošenja mobilnih telefona radi privatnosti gostiju. Međutim, ako žele nešto da prijave mogu da odu na recepciju i obave poziv. 

Foto: Instagram/ zoe_greybeauty

Zoi radi i na Onli fans - u

Najveće pravilo i najvažnije je pristanak

Izjava glasi:

- Kao i u svakoj drugoj situaciji, pristanak je sve. Nemojte pretpostavljati da se možete dodirivati bez poziva ili dogovora s uključenim stranama. Ne znači ne u bilo kom trenutku. Molimo prihvatite da niste svačija šoljica čaja i pristojno odbijanje mora biti prihvaćeno ljubazno i razumno.

Muškarce i žene takođe podsećaju da "maniri ne koštaju ništa" i da samo zato što neko prisustvuje intimnoj zabavi ne znači da je "za to".

Dostupna su mesta za igranje za svingere, a kondomi su na licu mesta, prenosi "Dejli star".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading