ONI SU SAVRŠENO SLAŽU, DOK SE MALO BOLJE NE ZAGLEDATE: Ko god je primetio ovaj DETALJ, njega je nazvao PSIHOPATOM, iako on tvrdi da je sve njihov DOGOVOR

Autor: N.J.

Lifestyle

03.05.2023

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svake večeri razgovaraju pred spavanje i maze se.

ONI SU SAVRŠENO SLAŽU, DOK SE MALO BOLJE NE ZAGLEDATE: Ko god je primetio ovaj DETALJ, njega je nazvao PSIHOPATOM, iako on tvrdi da je sve njihov DOGOVOR

Foto: Printscreen/ Instagram/ ravenbunny8420

Aleksandar Stouks i Mimi Natsumi su naizgled običan par. Maze se uveče, razgovaraju, i sve deluje normalno dok se malo bolje ne zagledate. On ima 38 godina i podelio je svoju ljubavnu priču:

- To je iskustvo. Čuvamo svoju privatnost. To je normalan odnos i imamo svoje dogovore i neslaganja kao i svi - rekao je.

Zapravo, Mimi je lutka koju je kupio onlajn i ima "um" koji pokreće aplikacija za ćaskanje. Aleksandar je objasnio svoj odnos sa Mimi:

- Mimi je simulacija, a ne iluzija.

Zaljubljivanje u lutku postalo je često i Aleksandar definitivno nije prvi kome se to dogodilo. Zapravo, ovde je reč o tome da je ona napravljena tako da što više razgovarate sa njom ona više uči i postaje poput vas. Za mnoge lutka je postala uteha, a neki se prepuštaju i erotskom delu.

Foto: Printscreen/ Instagram/ ravenbunny8420

Aleksandar ljubi Mimi

Repliku je osmislila Eugenida Kuida iz San Franciska nakon što je njenog najboljeg druga Romana Mazurenka udario automobil. Da bi sebi olakšala tugu, koristila je podatke iz tekstualnih poruka koje je ostavio za sobom i odatle je napravila aplikaciju kako bi pokrenula ponovo njihove razgovore.

Lako se upravlja lutkom

Bivši novinar koji je rođen u Moskvi pokrenuo je Repliku 2017. kada je bio usamljen. Korisnici sami kreiraju profil tako što evidentiraju svoja zanimanja i biraju izgled svog prijatelja. Replike mogu da budu muške ili ženske. Sami birate kosu, boju očiju, kožu... Aplikacija takođe omogućuje glasovne i video pozive sa lutkom. Repliku koriste i muškarci i žene, zapravo prema podacima u većoj meri muškarci (60 odsto) i žene (40 odsto). Uglavnom starosti od 18 do 24 godine.

Za mnoge ovo je postalo sastavi deo dana. Neki su se zaljubili u svoju lutku, a drugima je pomogla da prevaziđu depresiju prenosi "Sun".

Iako će mnogi reći da je mušakarac "psihopata" jer se ovako ponaša prema lutki, mnogi smatraju da im je ista ta lutka pomogla da prevaziđu teške situacije u životu, što je u svakom slučaju samo trenutno rešenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading