OTIŠAO DA VIDI DEVOJKU SA KOJOM SE DOPISIVAO: Aleksandra našli na aerodromu i odveli u bolnicu na LEČENJE, evo šta se dogodilo

Autor: N.J.

Lifestyle

05.04.2023

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoji li išta romantičnije od veze na daljinu koja može izdržati sve prepreke?

OTIŠAO DA VIDI DEVOJKU SA KOJOM SE DOPISIVAO: Aleksandra našli na aerodromu i odveli u bolnicu na LEČENJE, evo šta se dogodilo

Foto: Unsplash /Alexander Grey

Svi smo čuli te priče - parovi se spajaju putem Interneta, zatim se zaljubljuju i imaju slatki susret. To je u osnovi srećan završetak svakog ljubavnog filma koji ste gledali.

Međutim, nažalost, ne završavaju se sve ljubavne priče na ovaj način. A pogotovo ovih dana kada je reč o onlajn dejtovima, nije uvek sigurno da ćete doživeti onu bajku - srećno do kraja života - koju ste čekali i o kojoj ste sanjali. Tome je svedočio i Aleksandar Piter Kirk 2016. godine kada je doleteo u Kinu da upozna devojku sa kojom se dopisivao. Ona se se zove Čang i ima 26 godina.

Navodno ona nije mogla da se vidi sa njim kada je došao da je poseti. On je zapravo nju obavestio da stiže, ali mu nije verovala i mislila je da se šali.

- Napredovali smo u našoj vezi, ali kasnije je izgledalo kao da je bezosećajan. Jednog dana mi je iznenada poslao fotografiju avionskih karata, a ja sam mislila da je šala. Kasnije mi se nije javio - rekla je ona medijima.

Foto: pexels.com

Žena uživa u prirodi dok se dopisuje preko lap topa

U intervjuu, istakla je da je planirala da uradi plastičnu operaciju u drugom gradu, pa joj je telefon bio isključen i on je nije mogao kontaktirati. On je stvarno bio ozbiljan u namerama sa njom zbog čega je i došao da je vidi.

- Aleksandar je čekao i to 10 dana nadajući se da će se devojka pojaviti baš kao što je i obećala - piše u izveštajima, prenosi "Your Tango".

Njega su na kraju pronašli izuzetno slabog zdravstvenog stanja, te su ga odveli u bolnicu da se oporavi. U međuvremenu Čang se oporavljala od plastične operacije, ali je medijima rekla da je još uvek zainteresovana za održavanje njihove ljubavne veze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading