OTIŠLI U TURSKU PO HOLIVUDSKI OSMEH, A SAD PIJU NA SLAMČICU: Kada se nasmeju svima padnu vilice "Hteli smo da imamo upadljive zube" (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

03.04.2023

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zajedno su otputovali u Tursku i uradili nove zube.

OTIŠLI U TURSKU PO HOLIVUDSKI OSMEH, A SAD PIJU NA SLAMČICU: Kada se nasmeju svima padnu vilice "Hteli smo da imamo upadljive zube" (FOTO/VIDEO)

Foto: Tiktok

Par je zajedno otputovao u inostranstvo kako bi sredili zube . Ben Ašrs je otišao sa suprugom a njihova priča ostavila je mnoge zaprepašćene. Čini se da se više nego ikad ide upravo tamo kako bi se radili neki od zahvata, a nažalost velika većina nije zdravstveno prošla kako treba. Inače, nekoliko rijaliti zvezda i influenserki imali su slične zahteve zbog čega su otišli u Tursku uključujući i članove Love Islanda Kejti Prajs i Džeka Finčmana.

U nedavnom snimku koji je objavljen na TikTok - u, Ben je objasnio:

- Radimo naše zube u Antaliji, u Turskoj, u klinici broj jedan za zube. Topla preporuka, nismo mogli tražiti više! - napisao je on.

Na početku videa, par se snimio u avionu dok su čekali let. Zatim su objavljivali svaki deo svog "putovanja" do novog osmeha.

Foto: TikTok/ben_as14urst22

Ben sa suprugom u avionu ide u Tursku

Na kraju snimka, par je podelio deo na kom pokazuju svoje nove zube. Oboje su se nasmejali i pozirali, a onda i poljubili kako bi pokazali još jednom svoje oduševljenje. Međutim, mnogi korisnici društvenih mreža smatrali su da paru uopšte nisu trebale krunice.

- Definitivno ti nikad nisu trebali novi zubi - pišu.

- Tvoji zubi su pre bili savršeni - kažu drugi.

@ben_as14urst22 Getting our veneers done in Antalya turkey at the number one clinic for teeth 🦷💙❤️ new look dental clinic ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ highly recommended, couldn’t ask for more! @holliedolliessalon #veneers #teeth #smile #turkey #antalya #mrandmrs #perfectsmile #holiday #break #love #couple #couplegoals #memories ♬ Ooh Ahh (My Life Be Like) [feat. Tobymac] - Grits

Na to je Ben odgovorio:

- Bilo je to staro kompozitno lepljenje koje sam imao i to je uzrokovalo neke probleme ispod sloja. Moja žena takođe je imala Invisalign pre ovog tretmana.

Kad su ga pitali da li boli, on je potvrdio:

- Izuzetno su osetljivi, ali to je normalno prve dve nedelje. Što se tiče bola, to su bile samo injekcije. Molim vas pazite kod koga idete. Ovaj "dizajn" zove se holivudski osmeh i lepo izgleda na gornjim zubima. Možete dobiti prirodniji izgled, ali odlučili smo da damo sve od sebe i želeli smo da nam se zubi ističu. Možete biti pametniji od ovoga, verovali ili ne. I sa ovim dobijate desetogodišnju garanciju. Sve u svemu apsolutno savršeno, ne možemo biti srećniji - objašnjava i dodaje:

- Ipak, teško je jesti, veoma su osetljivi na hladnoću pa se treba naviknuti na to. Dobro je za dijetu da ne jedete ništa. Naviknite se da ćete piti na slamčicu - završava on za "Sun".

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading