DOGOVORILI SU SE DA IZAĐU, A ONDA JE ON ODJEDNOM BLOKIRAO: Kada je shvatila zbog čega, nije mogla da prestane da se čudi! (VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

02.04.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svideo joj se dečko sa kojim se i dogovorila da se vidi, a on je blokirao.

DOGOVORILI SU SE DA IZAĐU, A ONDA JE ON ODJEDNOM BLOKIRAO: Kada je shvatila zbog čega, nije mogla da prestane da se čudi! (VIDEO)

Foto: Printscreen/TikTok

Dženi Ngujen Don dopisivala se sa dečkom sa kojim je trebalo da se vidi nakon što su "kliknuli". Ona je u videu na TikTok - u ispričala šta su se dogovorili i kada je trebalo da se vide. U opisu videa napisala je da su "muškarci previše osetljivi". Naime, nakon što mu nije odgovorila na poruku 20 minuta, momak sa kim se dopisivala je blokirao.

- Trebalo je da se nađemo oko 18:15. Ja sam mu oko 17:30 poslala poruku da ću biti tamo na vreme - počela je priču ona.

Između ostalog napominje da u Londonu postoje podzemne železnice, gde nema signala, ali je bila strpljiva i sačekala da dobije signal kako bi se opet čuli.

- Stigla sam oko 18:17 znači zakasnila sam dva minuta. Uzela sam telefon da mu napišem poruku. Stigle su mi dve poruke koje mi je poslao dok nisam imala dometa. Oko 17:47 mi je napisao "Važi, super" na šta mu nisam odgovorila jer nisam imala dometa. U 18:09 mi je napisao "Šališ li se sa mnom Dženi?". Očigledno je bio uznemiren jer mu nisam odgovarala - priča i dodaje:

Foto: Tiktok/ jennyisthegreatest

Dženi se sprema za teretanu

- U 18:17 kada sam stigla napisala sam mu da sam tu, odnosno da sam stigla, onda mi je izašlo da nema više sliku na WhatsAppu - kaže ona vidno iznenađeno.

Takođe, na telefonu je stiglo obaveštenje da je poruku poslala, ali ne i da je on primio, što znači da je blokirao.

- Prvo što sam pomislila je da me blokirao zato što se nisam javljala. Ja sam nastavila da šaljem poruke i videla sam da mu ne stižu. Pomislila sam "O Bože, ovaj muškarac me stvarno blokirao, nije mogao da sačeka ni dva minuta". Poslala sam mu poruku na aplikaciji gde smo se prvobitno čuli, napisala sam mu da sam stigla, samo minut kasnije ponovo mi je pisao na WhatsAppu - objašnjava devojka.

 

Nakon toga oni su se videli, a ona ga je napala zato što je blokirao. Objašnjavao je kako ima problem sa aplikacijom, u šta je ona posumnjala. Ovaj video za čas je postao viralan i prikupio je preko pet miliona pregleda, a jedan komentar je upečatljiv:

"Odlično! Izgubila si 45 minuta na njega, a mogla si 45 godina!"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading