OTKRILA DA JE MUŽ VARA PA MU PONUDILA NAJBOLJU DRUGARICU: Kada je videla koliko daleko je spreman da ode - UŽAŠ! (VIDEO)

Autor:

Lifestyle

02.03.2023

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskoristila je njima blisku osobu da vidi šta će njen suprug da uradi.

OTKRILA DA JE MUŽ VARA PA MU PONUDILA NAJBOLJU DRUGARICU: Kada je videla koliko daleko je spreman da ode - UŽAŠ! (VIDEO)

Foto: Instagram/ prettyinthecitypdx

Holi u automobilu

Holi Lenfir priča kako je saznala da je suprug sve vreme vara. U jednom od videa istakla je da nije mogla da se smiri nekoliko dana od plakanja kada je saznala za afere preko poruka koja je videla i molila ga je da ispriča o kojoj devojci je reč.

- Rekao je da mi čini uslugu time što ne znam detalje. Tražio je oproštaj, ali ja sam htela istinu. Ne znam da li grešim što želim detalje. Možda je u pravu što mi ne priča detalje, jer ću biti još više povređena - priča ona i objašnjava da ne može preći preko ovakve situacije ako ne zna šta se tačno dogodilo.

Njeni pratioci na TikTok - u tvrdili su da sigurno zna devojku zbog čega on krije o kome je reč. Nakon nekog vremena ona se ponovo oglasila na TikTok - u kada je prikupila dovoljno informacija. U međuvremenu je saznala od radnika iz njegove firme kako se hvalio da vara ženu, a potencijalne devojke je nalazio na Instagramu.

Foto: TikTok/ prettyinthecity503

Holi objašnjava na TikTok - u šta se desilo

Naime, on nije želeo da kaže o kojoj ženi je reč, pa je odlučila da mu postavi zamku.

- Odlučila sam kada ne mogu da shvatim ko je ta devojka, da vidimo da li bi imao drugu aferu. Išao je na neki rođendan u subotu uveče, poslala sam udatu drugaricu. Mali deo mog srca se nadao da će joj reći "Ne, pokušavam da sredim sve kod kuće, nemoj da radiš to", ali ne - priča ona razočarano.

Muškarac nikako nije prošao test i pokušao je da zavede njenu prijateljicu. Kada je video da ne može da "dobije" njenu prijateljicu počeo je da šalje poruke kako je mnogo voli, da mu nedostaje i ponudio je savetovanje kod terapeuta. Ona je odlučila da ode iz kuće, dok su njeni pratioci tvrdili da je on taj koji bi trebalo da napusti zajednički dom, a deca i ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading