ZVEZDA ISPISALA ISTORIJU EVROLIGE! Crveno-beli ušli u ANALE, ali to MOŽE DA BRINE pred gostovanje Bajernu!

Autor:

Sport

02.03.2023

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako nešto se desilo prvi put ikada.

ZVEZDA ISPISALA ISTORIJU EVROLIGE! Crveno-beli ušli u ANALE, ali to MOŽE DA BRINE pred gostovanje Bajernu!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak od 19 časova gostuju Bajernu u Minhenu u meču 26. kola Evrolige.

Ovaj duel obeležiće debi Fakunda Kampaca u elitnom evropskom košarkaškom takmičenju, ali je susretu prethodio jedan istorijski događaj. O čemu se zapravo radi?

Crvena zvezda i Bajern napravili su uvertiru u košarkaški meč tako što su e-sport ekipe odigrale utakmicu u čuvenoj NBA2K igrici.

 

 

Ovi timovi su jedni od najmoćnijih u Evropi, a ako je neko sujeveran - podatak da je Bajern slavio može da ga zabrine pred košarkašku utakmicu ovih timova.

Ipak, četa Duška Ivanovića imaće priliku da "osveti" svoje e-sport kolege koje su nastupile u sastavu Paba, Fatih, DarthVadeer, TheGjoGjo i JLB, dok je tim menadžer TaraxJR.

Što se samog meča tiče, timovi su odigrali tri partije, a Bajern je slavio sa 2:1. Prvi duel dobio je beogradski tim sa 64:54, ali je usledio preokret, te je ekipa iz Minhena rešila dve utakmice u svoju korist (53:46 i 50:42) za konačan trijumf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading