KONAČNO: Fakundo Kampaco REGISTROVAN za Evroligu!

Autor:

Sport

01.03.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dočekali su navijači Crvene zvezde i taj 1. mart.

KONAČNO: Fakundo Kampaco REGISTROVAN za Evroligu!

Foto: Starsport

Argentinski košarkaš Fakundo Kampaco je i zvanično registrovan i moći će da nastupa za Crvenu zvezdu u okviru najjačeg košarkaškog takmičenja u Evropi.

Nekadašnji plej Real Madrida, ali i Denvera i Dalasa, stigao je u Zvezdu još 19. decembra, ali mu je zabranjena registracija sve do 4. januara. Kada su se navijači crveno-belih nadali da će ova suspenzija biti ukinuta, usledio je novi šok - timu sa Malog Kalemegdana je zabrana produžena sve do 28. februara, što se automatski odnosilo i na omalenog Argentinca.

Ipak, nakon što je suspenzija istekla u noći 28. februara i 1. marta, Kampaco je i zvanično registrovan od strane Evrolige, pa će moći da u narednih devet mečeva nastupa za tim Duška Ivanovića i pokuša da sa svojim saigračima izbori plasman u Top 8, što makar trenutno deluje kao izuzetno težak zadatak.

Povodom povratka u elitno takmičenje, na svom tviter nalogu se oglasila i Evroliga, koja je Kampacu poželela povratak.

Priliku za debi će plejmejker imati već u četvrtak 2. marta, kada će Crvena zvezda u Minhenu odmeriti snage sa domaćim Bajernom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading