RAPSODIJA: Evroliga OBRADOVALA Crvenu zvezdu pred put u Minhen!

Autor:

Sport

01.03.2023

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dodatan motiv da se u Nemačkoj ostvari dobar rezultat.

RAPSODIJA: Evroliga OBRADOVALA Crvenu zvezdu pred put u Minhen!

Foto: Starsport

Evroliga je objavila deset najboljih zakucavanja u mesecu februaru, a na vrhu liste se našao Filip Petrušev, krilni košarkaš Crvene zvezde, koji je najbolji potez izveo u meču protiv berlinske Albe.

Akcija se odigrala sredinom prve četvrtine, Nemanja Nedović je sjajno uposlio Petruševa, koji je sve zaključio kucanjem preko Krista Kumandžea, koji je sa 224 centimetara najviši igrač u elitnom košarkaškom takmičenju u Evropi.

Takođe, u najboljih deset zakucavanja prošlog meseca Evroliga je uvrstila i potez Alena Smailagića, centra Partizana, koji se nalazi na 5. mestu.

Na listi se još nalaze i Roman Sorkin, Jorgos Papajanis, Geršon Jabusele, Vil Klajburn, Donta Hol, Džered Harper, kao i Arturas Gudaitis koji je na trećem mestu, odnosno Kostas Papanikolau, čije je zakucavanje Evroliga proglasio za drugo najbolje u februaru.

Ovo će svakako biti dodatan motiv za Filipa Petruševa da odigra dobro i da pokuša da Crvenoj zvezdi donese pobedu u Minhenu, u meču koji je na programu u četvrtak od 19 časova, čime bi crveno-beli i dalje ostali u trci za plasman u Top 8.

Sa druge strane, Partizan će igrati istog dana kao i Zvezda, ali utakmica počinje dva sata kasnije, a rival crno-belih će biti ekipa Albe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading