OVO MENJA SVE - PRORADIĆE VRELA KRV! Zvezda dobija TOP POJAČANJE pred nastavak sezone!

Autor:

Sport

23.02.2023

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli su sa njim ozbiljan konkurent u trci za prolaz među osam najboljih u Evropi.

OVO MENJA SVE - PRORADIĆE VRELA KRV! Zvezda dobija TOP POJAČANJE pred nastavak sezone!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde slave osvajanje "Žućkove levice"

Delije sa nestrpljenjem čekaju dan kada će argentinski plejmejker Fakundo Kampaco debitovati u Evroligi, a koliko će on značiti klubu sa Malog Kalemegdana opisao je slovenački stručnjak Zmago Sagadin.

Bivši trener crveno-belih naveo je da će se sa Kampacom pevati "neka druga pesma", odnosno da će predstavljati ogromno pojačanje u borbi za Top8 elitnog takmičenja.

Sagadin je, tom prilikom, povhalio i KK Partizan, odnosno rad trofejnog stručnjaka Željka Obradovića, a mišljenja je da oba večita rivala mogu da obezbede plasman u doigravanje.

Ostalo je još 10 kola, Partizan je među osam sada, Zvezda je pobedom u Tel Avivu napravila veliku stvar. Vidi se čvrsta ruka Željka Obradovića, koncept, bolja odbrana, pozitivan skor i to je put ka prolazu. Stabilni su, grabe ka cilju, mislim da ne mogu nigde više da kiksnu, ali imaju težak raspored. Crveno-beli su se malo udaljili od toga, svaki meč je ‘biti il ine biti’, ali ako Fakundo Kampaco od 1. marta proigra onda to može da bude neka druga pesma - napisao je Smagadin u kolumni "Sportkluba", a potom je dodao:

Republika

Foto: Starsport

Kampaco menja sve - Zmago Sagadin

Želeo bih i da apostrofiram značaj Kampaca, kada bude mogao da pomogne crveno-belima u Evroligi. On sto odsto radi za tim, po tome je poznat. A na ovim, balkanskim prostorima, ne postoji igrač koji po tome može da se meri sa Argentincem. Da neko toliko strahovito igra za rezultat tima. Tu je on, bez konkurencije, broj jedan. Nevažno da li je dao dva, četiri, 10 ili 16 poena, on radi za tim. Zvezda ni sama nije svesna šta je dobila sa njim, on je rođeni pobednik i adut da izvuče ekipu da se uključi u borbu bar za poziciju osam Evrolige. 

Republika

Foto: Starsport

Na parketu posle Albe - Kampaco

Podsetimo da su izabranici trenera Duška Ivanovića sa Argentincem na čelu uspeli da odbrane "Žućkovu levicu" u Nišu, na putu ka finalu posle preokreta nadigrali su i Partizan, a Kampaco bi u eliti trebalo da zaigra 2. marta kada Zvezda gostuje minhenskom Bajernu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
VUCIC DAJE ISPOD ZITA

23.02.2023 18:20

KAMPACO skuplji od cele PETORKE Partizana