DRAMA BIVŠEG ASA PARTIZANA: OPLJAČKALI ga, a sad hoće i da mu OTMU STAN! Suprugu mu NAPALI, dete doživelo TRAUMU

Autor:

Sport

23.02.2023

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni fudbaler traži pomoć od policije.

DRAMA BIVŠEG ASA PARTIZANA: OPLJAČKALI ga, a sad hoće i da mu OTMU STAN! Suprugu mu NAPALI, dete doživelo TRAUMU

Foto: Starsport

Branislav Jovanović

Kapiten srpskog prvoligaša RFK Novi Sad, 37-godišnji Branislav Jovanović, doživeo je strahovitu dramu, pošto je u njegov stan upalo nekoliko muškaraca.

Oni su počeli da iznose stvari iz stana koji se nalazi na Vračaru, a sve uz obrazloženje kako je taj stan zapravo njihov.

Iskusni vezista je otkrio da su od tog trenutka on i njegova porodica u strahu od izvesnog N. Đ. koji je sa V. Đ. i još nekoliko drugih muškaraca upao u stan.

Republika

Foto: Starsport

Branislav Jovanović u dresu Rada

-  Znate kako, ja sam uredno potpisao ugovor, overio ga kod notara i dobio ključ u ruke. Odjednom, tačnije nakon više od godinu dana koliko živim u Vardarskoj 27,  pojavio se čovek koji je rekao da ima ugovor za taj stan i da je stan njegov. Rekao sam mu da nije nikakav problem, da ćemo ići na sud, pa kome sud odredi stan - njegov je. Na lep način sam mu objasnio da ako je nekog od nas prevario investitor i ako nam je duplo prodao stan, da ćemo ga tužiti - rekao je vidno potreseni Jovanović u ispovesti za "Informer".

Kapiten Novog Sada se momentalno obratio svom advokatu, koji je pokušao da kontaktira investitora, ali su ostali bez odgovora.

- Bio sam sa detetom kod logopeda pre dva dana, a supruga je otišla do stana da pokupi neke stvari. Ispred su stajali muškarci koji su je odgurnuli. Ubrzo sam došao tu sa detetom, a došlo je i do fizičkog obračuna - dodaje Jovanović.

Republika

Foto: Starsport

Branislav Jovanović kao član Proletera

Policija je na mestu događaja bila tri puta, zapisala je imena prisutnih muškaraca, koji su osim što su Jovanoviću izbacili stvari iz stana, takođe ukrali i novac iz njega.

- Ja nisam siledžija poput njih, želeo sam sve da rešimo mirnim putem. Ja sam novac uplatio investitoru I. Đ. čist sam kao suza u ovom haosu! Dete mi je pretrpelo šok i mora da ide kod psiloga, supruga je doživela da je guraju nasilnici, a ja molim policiju i državu da reaguju. Moram da napomenem da sam pre nego što sam kupio stan pričao sa komšijama, svi su mi rekli da nije kupljen, sa svima sam u odličnim odnosima, čak mi je jedan sa trećeg sprata namešta vrata. Komšije su me i obavestile šta se dešava, a očigledno su samo čekali momenat nisam u njemu da bi uleteli! Nisu mi samo izbacili stvari, več su mi ukrali i pare iz stana - poručio je bivši fudbaler Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading