OBISTINILE SE CRNE SLUTNJE: Muk u Londonu zbog Aleksandra Mitrovića!

Autor:

Sport

23.02.2023

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigla potvrda, Fulam znatno oslabljen protiv "Vulvsa".

OBISTINILE SE CRNE SLUTNJE: Muk u Londonu zbog Aleksandra Mitrovića!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Fudbaleri Fulama u petak od 21 čas dočekuju Vulverhempton u okviru 25. kola Premijer lige, a meč na stadionu "Krejven Kotidž" propustiće rekorder po broju golova reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović.

Popularni Mitar, strelac 11 premijerligaških golova tekuće sezone, još uvek "kuburi" sa povredom, otkrio je menadžer londonskog kluba Marko Silva.

Nema nikakvih novosti osim za Mitra. Teško je, male su šanse da će biti spreman. Bio je na terenu, radio je po posebnom programu. Ponavljam, biće teško, ali imamo dobru grupu igrača, momci su fokusirani i verujemo u sebe, znamo svoje kvalitete - razočarao je navijače Fulama Silva, a potom je dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Silva razjasnio - bez Mitrovića na "vukove"

- Nisam osoba koja voli previše da sanja. Imam ambicije, snove prepuštam navijačima, mi idemo postepeno. Znam da su očekivanja publike velika i to je normalno i treba da sanjaju, naravno da to nije problem. Mi treba da radimo svoj posao i da kontrolišemo ono što možemo. Oni neka veruju sve više i više, od njih samo tražim da budu uz nas bez obzira na dobre ili loše partije – zaključio je Silva.

Srbin nije igrao ni u prošloj rundi prvenstva Engleske, kada je Fulam nadigrao Brajton u gostima minimalnim rezultatom 1:0. Tim iz Londona je trenutno šestoplasiran na tabeli sa 38 bodova, tri manje od Njukasla i četiri od Totenhema, koji se nalazi na poziciji koja donosi direktan plasman u Ligu šampiona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading