SRBINOVO PROKLETSTVO: Katastrofalna vest za Aleksandra Mitrovića!

Autor:

Sport

16.02.2023

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Fulama u neverici, kud baš sad?

SRBINOVO PROKLETSTVO: Katastrofalna vest za Aleksandra Mitrovića!

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović neizvestan za Mundijal

Fudbaleri Fulama u subotu od 16 časova gostuju Brajtonu u okviru 24. kola Premijer lige, a menadžer londonskog kluba Marko Silva ima razloga za brigu uoči veoma važnog duela u borbi za izlazak na evropsku scenu.

Naime, rekorder po broju golova reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović obnovio je povredu skočnog zgloba i postoji realna mogućnost da propusti utakmicu na stadionu "Ameks".

Popularni Mitar ove sezone baš nema sreće, konstantno "kuburi" sa povredama, ali je uprkos tome uspeo da postigne čak 11 prvenstvenih golova. Fulam jednostavno nije isti tim bez njega, pa su navijači sa razlogom zabrinuti za stanje svog miljenika uoči nastavka engleskog šampionata.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Glavobolja za Silvu - šta će biti sa Mitrovićem?

Klub sa "Krejven Kotidža" predstavlja jedno od najprijatnijih iznenađenja tekuće takmičarske godine, a nakon 23 odigrane runde na premijerligaškoj tabeli deli šesto mesto upravo sa sledećim rivalom (po 35 bodova).

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading