ŠOK U PREMIJER LIGI: Ovo NIKADA nije viđeno u istoriji fudbala u Engleskoj!

Autor:

Sport

11.02.2023

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolike su šanse da se nešto ovakvo dogodi?

ŠOK U PREMIJER LIGI: Ovo NIKADA nije viđeno u istoriji fudbala u Engleskoj!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Fudbaleri Fulama stigli su do nove pobede, pošto su u okviru 23. kola Premijer lige savladali na svom terenu Notingem Forest sa 2:0 (1:0).

Strelci na ovom meču su bili Vilijan u 17, odnosno Solomon u 88. minutu, ali je ovaj duel u centru pažnje zbog jednog drugog podatka.

Naime, već u sedmom minutu, trener "šumara" je morao da napravi dvostruku izmenu, nakon što su se povredila obojica startnih štopera.

Obojica su se povredila bez ikakvog kontakta, nisu se međusobno sudarili, pa se postavlja pitanje kolike su šanse da se ovo nešto ponovi. I Vili Boli i Skot Mekena, startni štoperi, uhvatili su se za zadnju ložu, pa su obojica izašli iz igre već u 6. minutu meča.

Umesto njih su na teren ušli Felipe, odnosno Džo Voral, ali oni nisu uspeli da pomognu svom timu da izbegnu poraz na gostvanju u Londonu, pošto je odbrana Notingema kapitulirala samo 11 minuta nakon ulaska ove dvojice igrača.

Ovo su samo dvojica od mnogobrojnih igrača ove ekipe koji se trenutno muče sa povredom, pa je sigurno da će kondicioni treneri ove ekipe vrlo brzo morati da polažu račune.

Inače, ovo je najbrža izmena dvojice startera u istoriji Premijer lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading