ENGLESKA SE SMEJE MITROVIĆU: Srpski fudbaler se OBRUKAO za sva vremena! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.01.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatne scene stižu iz Premijer lige.

ENGLESKA SE SMEJE MITROVIĆU: Srpski fudbaler se OBRUKAO za sva vremena! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Aleksandar Mitrović, fudbaler Fulama, ponovo se našao u centru pažnje javnosti u Engleskoj, pošto se obrukao na utakmici Premijer lige.

U toku je utakmica 20. kola najvišeg ranga u Engleskoj, a sredinom drugog poluvremena je dosuđen penal za goste iz Fulama, protiv ekipe Njukasla, pri rezultatu 0:0.

Lopti je prišao Mitrović, standarni izvođač penala za crno-bele, ali je uradio nešto što se gotovo nikada ne viđa na fudbalskim terenima. Srpski napadač je prišao lopti, međutim, okliznuo se, pa je loptu prvo udario desnom, a zatim levom nogom, što nije dozvoljeno.

Na taj način Fulam je ostao bez šanse da povede u 69. minutu utakmice, a nakon provere VAR-a, potvrđeno je da će rezultat ostati 0:0.

Ovo je drugi neiskorišćeni penal u nizu za Mitrovića, pa je gotovo izvesno da Srbin više neće izvoditi penale za ovaj tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading