ZAKUVALO SE U MELBURNU: Nadal ispada na startu Australijan opena? Britanac najavljuje ČUDO!

Autor:

Sport

15.01.2023

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rafu u ponedeljak ujutru čeka "mina" u Melburn parku.

ZAKUVALO SE U MELBURNU: Nadal ispada na startu Australijan opena? Britanac najavljuje ČUDO!

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Rafael Nadal

Žreb za Australijan open spojio je Rafaela Nadala i Britanca Džeka Drejpera, a trenutno 40. teniser planete ne plaši se okršaja sa vlasnikom 22 Grend slem titule.

Rafa slovi za favorita, ali britanski igrač ne strahuje od izazova i najavljuje iznenađenje, ukoliko mu se ukaže prilika da eliminiše slavnog Španca.

Biće sjajno izaći na teren protiv njega, on je veliki šampion. Biće svakako mnogo emocija prisutno. Jedna je stvar to što je on osvajač 22 grend slem trofeja, jedan od najvećih svih vremena. Istovremeno, on je sada moj protivnik. Razmišljao sam tokom leta u Australiju, prešao sam dug put da dođem do ove tačke. Moram da imam na umu s kim igram, izaću i daću sve od sebe - ispričao je Drejper, a potom je dodao:

 

 

- Ponekad kad igrate sa velikim igračima, ljudi kažu, 'izađi i odigraj opušteno'. Ne želim to, hoću da izaćem i takmičim se ozbiljno, da igram dobro i da pobedim, naravno. To je moj plan. Nema svrhe poricati da je on jedan od mojih heroja. Odrastajući, gledao sam ga mnogo, isto je sa Marijem, Đokovićem, Federerom, svim tim momcima. Bez njih ne bih bio igrač kakav sam sada - rekao je Džek Drejper.

Meč između Nadala i Drejpera igra se narednog jutra, treći je po redu u dnevnom programu u "Rod Lejver areni" i ne očekuje se da krene pre 4.30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading