NOVAKOVA STRAHOVLADA U 2023: Đoković u džepu već ima Australijan open, ali i JOŠ JEDNU Grend slem titulu!

Autor:

Sport

15.01.2023

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna vest za Noleta uoči povratka u Melburn park.

NOVAKOVA STRAHOVLADA U 2023: Đoković u džepu već ima Australijan open, ali i JOŠ JEDNU Grend slem titulu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković sa peharom Australijan opena

Vodeće svetske kladionice uverene su da će Novak Đoković osvojiti jubilarnu desetu titulu u Melburnu. Sa kvotom oko 1,75 Nole je ubedljivi favorit za osvajanje Australijan opena, pa samo čudo može da ga spreči da se ponovo raduje na najmanjem kontinentu. Ipak, tu nije kraj.

"Bukmejkeri" očekuju da če Srbin tokom 2023. godine stići do bar dva Grend slema, budući da je kvota na taj podvig tek oko 2. Ukoliko neko od igrača odigra da će Đoković podići tri pehara iz reda najvećih, isplatiće mu se petostruko, dok je na tzv. "kalendarski slem" kvota oko 20.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Trijumfalna uvertira za Australijan open - Nole sa peharom Adelejda

Ovakve predikcije su izuzetno ohrabrujuće za Novakove navijače, dan pred početak Otvorenog prvenstva Australije, a one znače da povreda srpskog asa nije ozbiljnije prirode, jer on onda svakako ne bi bio u ovoj meri favorizovan.

Australijan open počinje u ponedeljak, finale je zakazano za 29. januar, a kvota da će Đoković tog dana igrati na "Rod Lejver areni" iznosi tek 1,50...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading