SKANDAL! Novak PROPUŠTA Australijan open! Optužen za NAMEŠTANJE MEČEVA!

Autor:

Sport

14.01.2023

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog jednog meča je sve počelo.

SKANDAL! Novak PROPUŠTA Australijan open! Optužen za NAMEŠTANJE MEČEVA!

Foto: youtube.com/printscreen/Davis Cup

Novak Đoković i Denis Novak

Austrijski teniser Denis Novak je 2023. godinu započeo na najbolji mogući način, pošto je osvojio Čelendžer u tajlandskom Nontaburiju.

Ipak, zbog pozicije na ATP listi, Novaku nije bilo obezbeđeno učešće na ovogodišnjem Australijan openu, a Austrijanac je odlučio da ne želi da igra kvalifikacije (u kojima bi bio nosilac), pa automatski propušta prvi grend slem u sezoni, o čemu smo nedavno pisali.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Denis Novak

Umesto toga, Denis je odlučio da odigra još jedan Čelendžer u Nontaburiju, ali ovog puta nije uspeo da se domogne trofeja, pošto ga je u polufinalu zaustavio francuski teniser Artur Kazo.

Novak je uoči pomenutog meča bio apsolutni favorit, pošto je 145. reket sveta bio prvi nosilac na turniru, a Francuz na ATP listi zauzima 382. mesto.

Kazo je slavio posle nešto više od dva sata igre rezultatom 2:1 (6:4, 4:6, 6:2), a taj rezultat je naterao jednog ljubitelja tenisa da se zapita u regularnost meča.

- Denis Novak koji je toliko visoko rangiran je uništen od strane momka koji je između 384. i 400. pozicije na svetu (što nije u potpunosti tačno, jer je 382. prim. aut). Denis Novak namešta mečeve ili je budala, pogledajte ga - napisao je izvesni Aleks.

***

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (10)

Loading
Lol

14.01.2023 21:34

Crko dabogda "novinar" koji je pisao ovaj klik bait

Ivan

14.01.2023 21:42

Prejaki ste sa klikbajt.

Bole

14.01.2023 23:09

Dvosmisleni,novinarski trik bez potpunog imena i prezimena za prodaju tiraza ,mogao bi da bude posledican i tragican za srcane navijace Djokovica.

Stara kuka

14.01.2023 23:19

Kad vas pitaju za zanimanje-stvarno odgovorite da ste novinari i vi i vas urednik?