SPISAK POJAČANJA JE KOMPLETIRAN: Trener crveno-belih ima jasnu sliku pred nastavak šampionata!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.02.2023

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vršački crveno-beli ulaze u takmičarski ritam.

SPISAK POJAČANJA JE KOMPLETIRAN: Trener crveno-belih ima jasnu sliku pred nastavak šampionata!

Foto: OFK Vršac

Pripremni period za prvoligaške klubove privodi se kraju. Nastavak takmičenja u okviru Prve lige Srbije zakazan je za 24. februar kada će se na Gradskom stadionu u Vršcu sastati ekipe OFK Vršca i sremskomitrovačkog Radničkog.

 

Kada je reč o vršačkim fudbalerima, oni su tokom zimskih prirpema odigrali do sada ukupno sedam kontrolnih mečeva u kojima su ostvarena četiri trijumfa (CSC Giroda 6:0, CMS Deva 1:0, GOŠK Gabela 2:1 i Omladinac Novi Banovci 2:1) i tri poraza (Železničar Pančevo 2:4, Zrinjski Mostar 0:3 i Politehnika Temišvar 0:1), a pred klubom je i generalna provera protiv Smedereva 1924, a koja je na programu u petak 17. februara sa početkom od 14.30 časova na Gradskom stadionu u Vršcu.

Foto: OFK Vršac

Generalna proba protiv Smederevaca

 

Što se tiče prelaznog roka, tokom prethodnog perioda u Vršac je stiglo sedam novajlija. Opremu crveno-belih boja zadužili su Petar Graonja (Crvena zvezda), Uroš Čejić (Spartak Subotica), Danijel Stojković (Nefči Uzbekistan), Nikola Tasić (IMT), Nikola Jovanović (Timočanin), Nemanja Andrić (Kolubara), Milan Tomić (Železničar Pančevo) i Ognjen Todorović (Leotar). Istovremeno, redove crveno-belih napustili su Ognjen Mažić, Matija Babović i Aleksa Vujić.

Foto: OFK Vršac

Igrački kadar je kompletiran

 

Ostvareno tokom prelaznog roka analizirao je trener Nenad Mijailović:

- Uradili smo veliki posao, povećali broj igrača u timu jer ne želimo da nam se ponovi finiš jesenjeg dela sezone kada smo zbog velikog broj povređenih ostali uskraćeni za nekoliko važnih bodova i bolji plasman. Zadržali smo sve igrače koje smo želeli, doveli smo kvalitetna pojačanja, mislim da na okupu imamo sastav sposoban da ostvari naše ambicije, plasman u plej of grupu Prve lige Srbije. Naravno, uz uslov da svi budu svesni težine tog posla, jer uverili smo koliko je ova liga jaka i izjednačena. Momci vrlo profesionalno izvršavaju svoje obaveze, izuzetno su privrženi radu i imaju veliku želju da u narednih šest meseci budu bolji nego što su bili - istakao je strateg crveno-belih za portal "Evrsac.rs".

Na kraju je Mijailović dao i interesantan odgovor kada je u pitanju startna postava koja će istrčati na teren u prolećnoj premijeri:

- Tokom ranijih priprema tačno sam znao kojih će 11 igrača istrčati na teren u prvom kolu, međutim sada, po prvi put, nisam ni blizu odluke ko će biti u timu. Imamo puno kvalitetnih opcija i koliko god da je utakmica sa Radničkim iz Sremske Mitrovice blizu, odluka o sastavu koji će igrati još uvek je daleko.

Da podsetimo, i pord činjenice da je ekipa OFK Vršca prvi deo šampionata okončala na osmoj poziciji prvoligaškog karavana, ciljevi kluba su vezani za osptanak u navedenom rangu takmičenja, a težnje crveno-belih su plasman u plej-of fazu koja bi automatski znaila i opstanak u drugom stepenu srpskog klupskog fudbalskog takmičenja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading