HITNO PREKINUT KONCERT ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Čitava Arena zasijala od bliceva publike, svi su želeli da zabeleže ovaj trenutak!

Autor:

Zabava

28.04.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović ostvarila je san malene devojčice na sceni u Varaždinu.

HITNO PREKINUT KONCERT ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Čitava Arena zasijala od bliceva publike, svi su želeli da zabeleže ovaj trenutak!

Foto: Republika

Šestogodišnja Ana provela je nezaboravno veče na koncertu Aleksandre Prijović u Varaždinu sinoć. Ovo nije bilo prvi put da je prisustvovala Prijovićinim koncertima, budući da je prethodno bila na onima u Zagrebu, Osijeku i Tuzli. Međutim, sinoćnje iskustvo bilo je zaista posebno. Tokom izvođenja pesme "Devet života", Prijović je pozvala Anu na scenu, nazivajući je svojom malom prijateljicom koja je već bila na njenim koncertima. Dirljivi trenutak se odigrao kada se Ana pridružila Prijović na sceni, držeći velikog plišanog medu. Čitava Arena je zasijala od bliceva publike, stvarajući čarobnu atmosferu dok je Ana uživala u vremenu sa svojim idolom.

- Večeras je ovde moja mala prijateljica koja je već bila na mojim koncertima u Zagrebu, Osijeku, Tuzli… Ljubavi moja, hvala što si ovde. Hoćeš li doći kod mene? - upitala ju je Aleksandra Prijović, a onda se Ana popela na binu.

 

- Da li sam sada zvezda? - upitala je devojčica.

Srdačan komentar iz publike, "Jednog dana ćeš imati svoju arenu", dodatno je istakao uticaj Aninog nezaboravnog iskustva.

Drugi uzastopni koncert Aleksandre Prijović u Varaždinu bio je veče za pamćenje. Specijalni gosti, Vesna i Đole Đogani, dodali su uzbuđenje večeri. Iščekivanje za konačni, treći koncert je opipljivo, posebno imajući u vidu ograničenu dostupnost karata za predstojeći nastup.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading