NA KONCERTU ALEKSANDRE PRIJOVIĆ OSVANULA ŠOK PORUKA: Pratim te kao ZVER... Pevačica odmah reagovala! (VIDEO)

Autor:

Zabava

15.04.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzička zvezda otvorila je drugi koncert u Rijeci!

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović zakazala je tri koncerta u dvorani "Zamet" u Rijeci u okviru svoje turneje "Od istoka do zapada", a večeras je otvorila drugo veče tradicionalnim izvođenjem pesme "Za nas kasno je". Pevačica je odmah pozdravila publiku, a zatim nastavila da ređa svoje hitove.

Inače, na koncertu su se po običaju našle emotivne poruke fanova, međutim, jedan iz prvog reda privukao je veliku pažnju javnosti. Kako se može videti, tri Prijina obožavatelja su je vatreno bodrili, sve vreme držeći plakat sa natpisom "kao zver za tragovima idem gde god te ima".

Republika

Foto: Republika

Plakat na nastupu Aleksandre Prijović

Naime, fanovi su iskoristili stihove iz Aleksandrine pesme "Zver", kako bi joj pokazali da im ovo nije prvi njen koncert na kojem prisustvuju, jer su se krajem prošle godine našli i u Zagrebu, gde je pevačica pevala čak pet večeri u areni hrvatske prestonice. Kako bi se zahvalila, Prija im je poslala poljubac i rukama napravila znak srca.

Republika

Foto: Republika

Aleksandra Prijović održala koncert u Rijeci

Podsećanja radi, Aleksandra Prijović je nedavno na konferenciji za medije posle koncerta u Novom Sadu progovorila o svom odnosu sa Filipom Živojinovićem, ali i razvodu Dragane Mirković i Tonija Bijelića.

Znate šta, ja sam to videla kao i svi, naravno, ali nikada nisam ulazila u privatne stvari i tuđe života, zaista ne bih ni ovog puta - istakla je Prijovićka, te se nadovezala na pitanje o svom braku sa Filipom Živojinovićem i otkrila kako ga održava uprkos neistinama koje se šire o njihovom odnosu, kao i njenim poslovnim obavezama:

Republika

Foto: ATAImages

Aleksandra Prijović istakla da uživa u braku sa Filipom

Mi smo super! Filipovu podršku imam od prvog dana, mislim da to svi vrlo dobro znaju, i zbog toga sam najsrećnija. Upoznala sam čoveka koji je jako dobar i pošten. Kada bih htela da mu nađem zamerku, ne bih mogla! I pored toga, kao što sam rekla, kada je moj posao u pitanju imam njegovu najveću podršku. Neću reći da sam danas ovde gde jesam zbog njega, ali ovo jeste njegova najveća zasluga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading