SKANDAL NA KONCERTU ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Pevačica izašla na binu, sevnule joj TANGE! ŠOK! (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.04.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika u neverici!

SKANDAL NA KONCERTU ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Pevačica izašla na binu, sevnule joj TANGE! ŠOK! (VIDEO)

Foto: Republika

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović zakazala je tri koncerta u dvorani "Zamet" u Rijeci u okviru svoje turneje "Od istoka do zapada", a večeras je otvorila treće i ujedno poslednje veče tradicionalnim izvođenjem pesme "Za nas kasno je". Međutim, atmosfera je dostigla vrhunac kada se na velikoj bini pojavila Prijina koleginica, pevačica Sandra Afrika, koja je publiku ostavila bez teksta svojim izdanjem.

Naime, zgodna Afrika se na koncertu svoje koleginice pojavila u crnom kompletu sa sve kapuljačom, međtuim, kada je okrenula gola leđa, svi su mogli da primete da folkerka nosi tange sa cirkonima.

- Hvala svima od srca! Evo, ja moram da se zahvalim Priji od srca. Hvala ti lepo na pozivu! Rado sam odazvala, pogotovo što je to ovde u Rijeci. Vi znate koliko ja vas volim... To bi bilo to, sve preko ovoga bi bilo suvišno - istakla je Sandra nakon što je otpevala svoj hit zajedno sa Aleksandrom.

- Ja pre svega želim da kažem kako ti izgledaš... Au, kakva si ti riba! Hvala ti što si večeras ovde. Znam da je bila na putu, znam koliko joj je naporno, radi stalno, a došla je ovde da me ispoštuje. Ja znam da je Rijeka poseban grad i znala sam ako ti dođeš, evo za kraj... Ne kažu džabe: "Najslađe za kraj"! Ko drugi, nego ti - rekla je Prija, nakon čega je ostavila Afriku da otpeva par svojih hitova.

Republika

Foto: Republika

Aleksandra Prijović i Sandra Afrika na koncertu u Rijeci

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading