ANA LIČNIK (34) IZ BEOGRADA MISTERIOZNO NESTALA! Nema je nigde već 24 dana! OSTAVILA TORBU U AUTOBUSU, U NJOJ BIO BROJ TELEFONA BIVŠEG MUŽA!

Autor:

Vesti

16.04.2024

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednji put sam se video sa Anom 15. marta na Zvezdari. Tog dana smo išli kod kablovskog operatera da bismo račun za kablovsku televiziju prebacili sa Aninog na moje ime, rekao je Anin bivši muž

ANA LIČNIK (34) IZ BEOGRADA MISTERIOZNO NESTALA! Nema je nigde već 24 dana! OSTAVILA TORBU U AUTOBUSU, U NJOJ BIO BROJ TELEFONA BIVŠEG MUŽA!

Foto: Instagram/moj_beo_grad_

Ana Ličnik (34) nestala je u nedelju, 24. marta pod miterioznim okolnostima.

Poslednji put je viđena u autobusu broj 23, a po izlasku joj se izgubio trag. U autobusu je nađena i njena torba, koju je očigledno ostavila ili zaboravila, u kojoj je pronađen broj telefona njenog bivšeg muža.

On kaže da je bivšu ženu poslednji put video 15. marta.

- Poslednji put sam se video sa Anom 15. marta na Zvezdari. Tog dana smo išli kod kablovskog operatera da bismo račun za kablovsku televiziju prebacili sa Aninog na moje ime - rekao je Anin bivši muž ta Telegraf.

Kako je ispričao, on je dobio poziv devet dana kasnije i tada mu je rečeno da je Anina torba pronađena u autobusu.

Kako je rekao, on je njen nestanak prijavio lokalnoj policiji, ali do danas nema informacija o njoj.

Prema nezvaničnim informacijama, policiji je Anin nestanak prijavljila i njena porodica 28. marta.

Apeluje na ljude da jave ako imaju bilo kakvu informaciju o Ani na broj telefona 061 102 95 83.

Ako neko nestane, policiji prijavite što pre!

U slučajevima nestanka, najvažnije je za porodicu da zna kada i kako da prijavi nestanak bliske osobe. Ukoliko postoji opravdana opasnost da se osobi nešto dogodilo ili zabrinutost za njen život i zdravlje, najbolje je nestanak prijaviti što pre. Stručnim službama je tada lakše da prate tragove.

Ako je reč o osobi koje nestane u jezeru, reci, moru, obično se tu uključuju ronioci. Ukoliko se radi o nestanku u šumama ili poljima u atarima sela vrlo često se uključuju lovačka udruženja koja dobro poznaju teren.

Teren je zimi nepristupačan zbog snega, dani su kraći pa su od pomoći termovizijske kamere, helikopterske ekipe, dronovi.

U tom slučaju primena termovizijskih kamera koje mogu da detektuju pokret i u uslovima smanjene vidljivosti je od velikog značaja, takođe, upotreba sonara koji mogu da registruju objekte i na većim dubinama u slučaju pretrage rečnih korita, ukazuje viša naučna saradnica Instituta za kriminološka i sociološka istraživanja.

Istraživanja pokazuju da većina nestanaka nije povezana sa krivičnim delima. Dešava se da tinejdžeri pobegnu od kuće kako bi izazvali pažnju roditelja, deca se nekada sakriju u igri, pobegnu i odrasli nezadovoljni porodičnim odnosima, stari i bolesni. 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading