VRŠČANI U ŠESTOJ BRZINI: Crveno-beli deklasirali Rumune!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.01.2023

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom prethodne jeseni, sa punim pravom, smatrani su jednim od najvećih iznenađenja drugog stepena srpskog klupskog fudbala.

VRŠČANI U ŠESTOJ BRZINI: Crveno-beli deklasirali Rumune!

Foto: OFK Vršac

Prvi deo šampionata u okviru Prve lige Srbije, fudbaleri OFK Vršca okončali su sa skorom od sedam pobeda, četiri remija i osam poraza i sa 25 osvojenih bodova zauzeli su osmu poziciju na tabeli prvoligaškog karavana.

 

Sa navedenim ostvarenjem svi u Vršcu su, više nego zadovoljni, a istovremeno se nadaju da u narednom periodu crveno-beli mogu stići i do plej-of runde, što bi svakako predstavljalo veliko ostvarenje za klub koji je prethodne jeseni debitovao u navedenom rangu srspkog fudbala.

U cilju ostvarenja zacrtanog, igrači OFK Vršca užurbano se pripremaju za nastavak sezone, a u subotu 21. januara odigrali su i prvi pripremni susret. Na Gradskom stadionu u Vršcu gostovao je rumunski trećeligaš, ekipa CSC Giroda, a krajnji rezultat pokazatelj je razlike u kvalitetu dve ekipe.

OFK Vršac - CSC Giroca 6:0 (3:0)

Tokom čitavog susreta Vrščani su dominirali, a čini se da je pitanje pobednika bilo rešeno već nakon deset minuta igra kada su crveno-beli golovima Čejića i Pavlova stigli do dva gola prednosti.

Do odlaska na odmor mrežu rumunskog kluba zatresao je i Graonja u 29. minutu.

U nastavku i pored činjenice da je trener Mijailović promenio kompletan sastav, Vrščani su još tri puta tresli mrežu Rumuna, čime su goste ispratili sa "pola tuceta golova u mreži".

Foto: youtube.com/printscreen

Biće ponovo razloga za slavlje vršačkih fudbalera

 

Stadion: Gradski stadion u Vršcu

Gledalaca: 150

Sudija: Dejan Petrović (Vršac)

Strelci: Čejić 6`, Pavlov 10`, Graonja 29`, Kilibarda 53`, 87`, Glavinić 76`

OFK Vršac: Andrijanić, Parađina, Graonja, B. Blagojević, Mršulja, Jovanović, Ilić, Lazevski, Milivojević, Pavlov, Čejić. Igrali su još: Marković, Dragić, Stojković, Petrić, Diuf, Pajević, Vujić, V. Blagojević, Braunović, Glavinić, Kilibarda.

CSC Giroda: Mosoarka, Vaslujan, Hečko, Koroiv, Ilie, Skintej, Fagarašanu, Sporin, Ehling, Mankaš, Mura. Igrali su još: Kokan, Ištok, Bucu, Prekup, Batku, Zavaleće.

Narednu pripremnu utakmicu vršački crveno-beli odrigraće u sredu 25. januara u Pančevu. Protivnik na stadionu Sportskog centra "Mladost" biće ekipa pančevaškog Železničara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading