TRANSFER BOMBA: Žuka se vratio u Partizan - uz njega još jedno novo lice na treninzima crno-belih! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.02.2023

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli nastavljaju sa jačanjem igračkog kadra...

TRANSFER BOMBA: Žuka se vratio u Partizan - uz njega još jedno novo lice na treninzima crno-belih! (FOTO)

Foto: Facebook/FK Partizan Kostajnica

FK Partizan Kostajnica

Fudbalski klub Partizan iz Majura jesenji deo šampionata u okviru Pomoravske okružne lige okončao je na poslednjoj 18. poziciji i u narednim mesecima očekuje ih (ne)moguća misija, opstanak u navedenom rangu takmičenja.

 

Crno-beli su u prvom delu šampionata zabeležili svega tri pobede, jednog remija i čak 13 poraza i svima u Majuru je jasno da su ekipi neophodna pojačanja kako bi se pokušalo u ostvarenju primarnog cilja.

Do sada su u redove Partizana stigli mladi Filip Klarić i povratnik nakon duže pauze Miloš Stanković, a sada su crno-beli predstavili još dvojicu fudbalera. Reč je u Nemanji Marjanoviću i Nebojši Živaljeviću.

Nemanja Marjanović je pojačanje na golmanskoj liniji. Rođen je 13. novembra 1997. godine, a prve fudbalske korake načinio je upravo u klubu iz Majura. Tokom prethodnog perioda oprobao se i na futsal terenima, a sada stiže u redove crno-belih, kako bi pomogao klubu u borbi za opstanak.

Foto: FK Partizan Majur

Mladi golman ponovo u crno-beloj opremi - Nemanja Marjanović

 

Nebojša Živaljević, poznatiji kao Žuka igra na poziciji napadača, a može odgovoriti i zadacima na krilnim pozicijma u ekipi. Ima 27 godina i krasi ga velika borbenost, tačan pas, stabilnost na lopti i snažan udarac. 

I Živaljević je jedan deo svoje karijere proveo u crno-belom dresu kluba iz Majura, a nastupao je i za GFK Jagodinu, beogradski BASK, Čukarički, Moravu i Dragocvet.

Foto: FK Partizan Majur

Žuka će ponovo tresti mreže u dresu Partizana

 

Takođe treba napomenuti da su fudbaleri Partizana u dosadašnjem toku zimskih priprema odigrali i dva kontrolna susreta. U oba meča, protiv Jedinstva iz Mijatovca i Mladosti iz Bukovče remizirali su rezultatima 3:3, odnosno 2:2.

Kada je reć o nastavku šampionata, ekipa Partizana iz Majura u borbu za opstanak u Pomoravskoj okružoj ligi, kreće iz Bagrdana gde će se sastati sa ekipom Osaonice. Prvi ovosezonski duel dve ekipe Osaonica je rešila u svoju korist rezultatom 1:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading