GOLEADA U VOJVOĐANSKOJ ULICI: Kaluđerica 1969 prvo savladala rivala iz Mirijeva, pa promovisala trojicu novajlija!

Autor:

Sport

16.02.2023

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan fudbal i revija golova viđeni su u duelu dve ekipe koje su prethodnu jesen okončale na liderskim pozicijama svojih grupa Prve beogradske lige.

GOLEADA U VOJVOĐANSKOJ ULICI: Kaluđerica 1969 prvo savladala rivala iz Mirijeva, pa promovisala trojicu novajlija!

Foto: FK Kaluđerica 1969

Stadion FK Bežanija u Vojvođanskoj ulici bio je stecište sjajne fudbalske predstave u kojoj su se sastali lideri "A" i "C" grupe Prve beogradske lige, ekipe Balkan Mirijeva i Kaluđerice 1969.

 

Oba tima su u susret ušla sa željom da se prikažu u što boljem svetlu i u takvom odnosu snaga prikazana je rovovska borba kao da je u pitanju bila borba za prvenstvene bodove.

Prvu izgledniju priliku na susretu imali su fudbaleri Kaluđerice 1969 i navedena šansa je pretvorena u pogodak, a mrežu Balkan Mirijeva zatresao je Aleksandar Stojanović.

Do odlaska na odmor viđen je rezultatski preokret i na pauzu ekipa sa Mirijeva odlazi sa prednošću rezultatom 2:1.

Nastavak susreta donosi pravu reviju pogodaka i novi rezultatski preokret nakon kojeg ekipa Kaluđerice ovaj kontrolni susret rešava u svoju korist rezultatom 4:2.

 

Nakon susreta, trener crveno-crnih Žakula je morao biti zadovoljan onim što su njegovi puleni prikazali na terenu, a sledeću proveru Kaluđerica 1969 će imati tokom naredne nedelje kada će se na pomoćnom stadionu FK Zemun sastati sa ekipom Milutinca.

Istovremeno, klub iz beogradskog predgrađa je obavestio javnost da su pored Cvitkovca, Kovačevića i Brajkovića novi članovi Kaluđerice 1969 postali i Ratković koji je došao iz redova beogradskog Sinđelića, a koji iza sebe ima i internacionalnog iskustva nastupajući na Islandu, kao i Milan Kostić i Đorđe Mihajlović koji su do skoro nosili opremu Poleta iz Idvora.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading