GUMARI SU SPREMNI ZA NASTAVAK SEZONE: Trayal minimalcem savladao velikog rivala! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.02.2023

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za nastavak borbe za bodove.

GUMARI SU SPREMNI ZA NASTAVAK SEZONE: Trayal minimalcem savladao velikog rivala! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: FK Trayal

Šta je urađeno, urađeno je. Srpski prvoligaši polako ulaze u takmičarski ritam za polusezonu koja startuje za desetak dana.

 

Na stadionu Sportskog centra "Jedinstvo 1936" u Kruševcu odigrana je zanimljiva fudbalska predstava u kojoj su skteri bili kruševački Trayal i Metalac iz Gornjeg Milanovca. Dve ekipe koje u nastavak šampionata ulaze sa velikim ambicijama mogle su da zadovolje sve prisutne na tribinama kruševačke fudbalske lepotice, a svakako domaćin nakon ove provere može bit izadovoljniji postignutim.

Popularni "gumari" su ostvarili trijumf rezultatom 1:0, a strelac pobedonosnog pogotka bio je Igor Savić koji je u 25. minutu susreta lepom varkom "iz igre izbacio" golmana Mirkovića i loptu smestio u mrežu.

 

 

Treba napomenuti da su do primljenog pogotka gosti iz Gornjeg Milanovca imali terensku inicijativu, ali nisu uspeli da je materijalizuju pogotkom.

U nastavku susreta nije bilo previše prilika za pogotke, ali je domaćin u poslednjih 15 minuta mogao da stigne i do ubedljivije pobede, ali su prilike propustili Radivojević i Golubović.

Do kraja pripremnog perioda ekipa Trayala će odigrati još jedan susret. Predstojećeg vikenda Kruševljni će se sastati sa liderom prvoligaškog karavana, ekipom novobeogradskog IMT-a i to će za obe ekipe biti generalna proba pred nastavak borbe za bodove.

 

Trayal (Kruševac) - Metalac (Gornji Milanovac) 1:0 (1:0)

Stadion: Sportski centar "Jedinstvo 1936", Kruševac

Gledalaca: 100

Strelac: I. Savić 25`

Trayal: S. Savić, Janjušević, Aleksić, D. Punoševac, Sredojević, Jović, Rašković, Stojanović, I. Savić, Pavlović, Golubović. Igrali su još: Radivojević, Osman, B. Punoševac.

Metalac: Mirković, Stević, Bačkulja, Stanojević, Nikolić, Petronijević, Škorić, Vulin, Maksimović, Marković, Furtula. Igrali su još: Fićović, Vujičić, Zdravković, Žakula, Abel, Milošev.

Da podsetimo, Prva liga Srbije se nastavlja 25. februeara, a u prolećnoj premijeri kruševački Trayal dočekuje ekipu RFK Novi Sad 1921, dok će Metalac na svom terenu u Gornjem Milanovcu dočekati šabačku Mačvu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading