PIKSI SE NALAZI PRED SLATKIM MUKAMA: Kome ukazati poverenje? Mladi Srbin još jednom oduševio fudbalsku Evropu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.05.2024

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mreža je ovoga puta ostala netaknuta.

PIKSI SE NALAZI PRED SLATKIM MUKAMA: Kome ukazati poverenje? Mladi Srbin još jednom oduševio fudbalsku Evropu!

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Fudbaleri Čelsija su u nedelju, u okviru 36. kola Premijer lige, ostvarili ubedljivu pobedu nad Vest Hemom rezultatom 5:0. Đorđe Petrović (24) je branio gol od prvog minuta i uspešno se suprotstavio par prilikama koje su stvorili gosti. Ovom pobedom Čelsi je pokazao svoju dominaciju i formu koja se očekuje od ovako velikog kluba.

Iako rezultat pokazuje ubedljivu pobedu Čelsija, nije sve bilo tako lako kao što se čini. Gosti su imali prilike za makar utešni pogodak, ali srpski čuvar mreže je maestralno reagovao svaki put kada je bio suočen sa opasnim loptama rivala. Ova pobeda je pokazala da Čelsi igra kako se očekuje i kako mu dolikuje, te da je spreman za nove izazove.

Jedan od ključnih trenutaka utakmice bio je pogodak Kol Palmera u 15. minutu, kojim je započeta goleada Čelsija. Palmer, koji je letos došao u klub iz Mančester sitija za više od 60 miliona evra, nastavlja sa odličnim formom pred Evropsko prvenstvo gde će braniti boje Engleske. Njegov doprinos na terenu je bio od presudnog značaja za konačan rezultat utakmice.

Foto: www.profimedia.rs

Đorđe Petrović se ozbiljno nameće selektoru

 

Nakon Palmerovog gola, Čelsi je nastavio da dominira utakmicom. Galager je udvostručio prednost u prvom poluvremenu, a potom su Madueke i Džekson još dva puta zatresli mrežu, što je rezultiralo "petardom" i potpunom dominacijom "plavaca" nad Vest Hemom.

Navedeno ostvarenje nekadašnjeg golmana beogradskog Čukaričkog stavlja selektora Dragana Stojkovića na slatke muke uoči predstojećeg Evra 2024. Ostaje da se vidi kome će srpski selektor ukazati poverenje na golmanskoj poziciji, a potpuno je jasno da se dvadesetčetvorogodišnji Đorđe Petrović ozbiljno nameće i čini se već sada da će biti deo reprezentacije koja će šutovati za Nemačku.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading