POVRATAK NAKON ŠEST MESECI: Crno-beli u nastavak šampionata ulaze osetno pojačani!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.02.2023

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa mnogo optimizma dočekuju nastavak šampionata.

POVRATAK NAKON ŠEST MESECI: Crno-beli u nastavak šampionata ulaze osetno pojačani!

Foto: FK Prvi partizan Užice

Ekipa Prvog Partizana iz Užica jača svoje redove pred nastavak takmičenja u okviru Zlatiborske okružne lige.

 

Užički crno-beli prvi deo takmičenja okončali su na desetoj poziciji sa skorom od šest pobeda, jednog remija i osam poraza, a mora se istaći da su svoje jesenje ostvarenje znatno poboljšali u samom finišu takmičenja pošto su u poslednja tri prvenstvena susreta, zabeležili isto toliko pobeda (Bakionica 1:0, Sečica Seča Reka 1:0 i Perućac 3:2) čime su znatno poboljšali svoj položaj na tabeli okružnog takmičenja na području Zlatibora.

Tokom zimske pauze ekipa je uspela da zadrži dvojicu važnih fudbalera. Crno-beli dres i u nastavku sezone nosiće Radojičić i Nikolić, a rukovodstvo kluba je obradovalo svoje verne navijače i informacijom o transferu koji će mnogo značiti kada je u pitanju ostvarenje zacrtanih ciljeva.

Naime, nakon šest meseci odsustva, u redove Prvog Partizana vratio se Nikola Stamatović i od njega se očekuje da tokom predstojećeg proleća bude udarna igla u sastavu crno-belih.

Foto: FK Prvi partizan Užice

Crno-beli veruju u ostvarenje zacrtanih ciljeva

 

Kao što je već rečeno, ekipa Prvog Partizana iz Užica u nastavak takmičenja u okviru Zlatiborske okružne lige ulazi sa desete pozicije i 19 osvojenih bodova. Potpuno je jasno da su ovosezonska ostvarenja usmerena ka očuvanju statusa u navedenom takmičenju, a prolečnu premijeru užički crno-beli će imati u Kremni gde će se sastati sa ekipom Tare. Prvi ovosezonski duel dve ekipe koji je odigran u Užicu pripao je fudbalerima Tare koji su slavili rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading