RADNIČKI GRABI KRUPNIM KORACIMA KA EVROPI! Poker u mreži Napretka!

Autor:

Sport

28.04.2024

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kragujevčani su pravo osveženje za ligu.

RADNIČKI GRABI KRUPNIM KORACIMA KA EVROPI! Poker u mreži Napretka!

Foto: Starsport

Radnički iz Kragujevca nastavlja uspešan put ka istorijskom plasmanu u Evropu

Fudbalski klub Radnički iz Kragujevca nastavlja da oduševljava svoje navijače i ostvaruje izvanredne rezultate. Pod vođstvom trenera Feđe Dudića, ekipa je ostvarila još jednu ubedljivu pobedu nad ekipom Napretka rezultatom 4:1. Utakmica je praktično bila rešena već u prvom poluvremenu, kada su igrači Radničkog dominirali terenom i postigli tri gola.

Dominantno prvo poluvreme Radničkog

Sve je krenulo po planu za ekipu Feđe Dudića, koja je strpljivo gradila svoje napade i iskoristila priliku već u 12. minutu kada je Zorić postigao prvi gol za Kragujevčane. Usledile su još dve brze akcije u kojima su Sali i Ristić postigli golove, čime je tim iz centra Srbije stekao značajnu prednost od 3:0 pred odlazak na poluvreme.

Standings provided by Sofascore


Agresivniji Napredak u drugom poluvremenu

U drugom delu igre, ekipa Napretka pokazala je veću agresivnost i uspela da postigne gol u 73. minutu, kada je Jovan Marinković smanjio rezultat na 3:1. Međutim, Radnički nije dozvolio iznenađenje i u nadoknadi vremena postigao još jedan gol, ovog puta preko Ristića, čime je utakmica završena rezultatom 4:1 u korist ekipe iz Kragujevca.

Radnički zauzima četvrto mesto na tabeli

Ovom pobedom, Radnički se još čvršće pozicionirao na četvrtom mestu tabele sa 56 bodova, čime su stekli pet bodova više od Vojvodine i Čukaričkog. Sa druge strane, ekipa Napretka se trenutno nalazi na osmom mestu sa 39 osvojenih bodova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zenga

29.04.2024 15:37

Kako ovi novinari pisu skoro je FSS reko radnicki nece debit licensure za evropu djaba sve.evropu idu zvezda.partizan tsc.cuka I vosa