MILOJEVIĆ NEZADOVOLJAN NAKON DRUGOG REMIJA OD POVRATKA: Trener Zvezde dao kratak komentar na izdanje svojih igrača

Autor:

Sport

28.04.2024

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Pa da, jeste istina da smo energetski prazni"

MILOJEVIĆ NEZADOVOLJAN NAKON DRUGOG REMIJA OD POVRATKA: Trener Zvezde dao kratak komentar na izdanje svojih igrača

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Vojvodine i Crvene zvezde remizirali su u Novom Sadu bez pogodaka u drugom kolu plej ofa Superlige Srbije.

Uzbudljiva utakmica viđena je u Novom Sadu i pravo je čudo kako nismo videli nijedan gol na meču. Fudbaleri Zvezde kao da su se ispraznili nakon iscrpljujućeg kratkog perioda u kome su odigrali dva večita derbija, pa su danas na terenu u mnogim delovima meča izgledali neprepoznatljivo.

Tako je mislio i Vladan Milojević koji je dao izjavu posle meča nakon tek drugog remija od povratka u redove crveno-belih.

Pa da, jeste istina da smo energetski prazni. Danas smo hteli da probamo, praksa će i ubuduće biti da dajemo šansu mlađim igračima. Ovo su utakmice gde treba da osete, da vide, s te strane mi je drago. Utakmica - okej - kratko je poručio trener Zvezde nezadovoljno.

Republika

Foto: Starsport

Vojvodina - Crvena zvezda

Što se tiče meča, Seri je pravio ogromne probleme Milojevićevom timu po boku. U više navrata je dolazio u priliku da uputi udarac, a najozbiljnije je zapretio kada je pogodio okvir gola Glazera u prvom poluvremenu.

U drugom delu Stara dama je imala period u kome je ređala stopostotne prilike - prvo preko pomenutog Serija, pa onda Radulovića, ali lopta nije htela u mrežu. Ruku na srce, veći deo zasluga ide čuvaru mreže Zvezde koji je branio fenomenalno. A onda je i Carević istom merom uzvratio sačuvavši izvanredno svoj gol u nekoliko navrata. Mimović, pa Hvang pretili su ozbiljno, ali su danas golmani bili "krivi" zbog toga što nismo videli nijedan pogodak.

Ovo je verovatno bio i najrealniji rezultat danas, a sada je na potezu Partizan koji može smanjiti bodovnu razliku u odnosu na večitog rivala. Vojvodina može da nastavi da se nada mestu koje vodi u Evropu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading