POTPUNO NEOČEKIVANO: Kapiten superligaša krenuo putem kojim se ređe ide - parafirao je ugovor sa klubom iz nižeg stepena takmičenja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.02.2023

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao "grom iz vedra neba".

POTPUNO NEOČEKIVANO: Kapiten superligaša krenuo putem kojim se ređe ide - parafirao je ugovor sa klubom iz nižeg stepena takmičenja!

Foto: FK Železničar Pančevo

Fudbaleri pančevačkog Železničara okončali su zimske pripreme u turskoj Antaliji i nakon poslednjeg odigranog kontrolnog susreta na igralištu Sportskog centra "Titanik", vratili su se u grad na obalama Tamiša.

 

Po malo neočekivano "pančevačka dizelka" je poražena od ruskog Akrona iz Toljatija rezultatom 1:5, ali trener Tomislav Sivić može biti zadovoljan činjenicom da je rukovodstvo kluba uspelo da u redove Železničara dovede senzacionalno pojačanje koje će se odmah staviti na raspolaganje stručnom štabu.

Naime, novi član kluba iz Pančeva postao je dosadašnji kapiten TSC-a iz Bačke Topole, Saša Tomanović.

Reč je o iskusnom tridesettrogodišnjem fudbaleru koji igra na poziciji defanzivnog veznog igrača, a može odgovoriti i zadacima u poslednjoj odbrambenoj liniji. 

Foto: FK Železničar Pančevo

"Tas na vagi" za plasman u elitu

 

Iza rođenog Somborca je bogata igračka karijera tokom koje je nastupao za apatinsku Mladost, Inđiju, somborski Radnički, Feniks 1995 iz Apatina, ivanjički Javor-Matis i već pominjani TSC.

Treba naglasiti da je Tomanović šest meseci proveo i kao internacionalac u Crnoj gori gde je sa ekipom podgoričke Mladosti uspeo da stigne i do šampionskog pehara leta 2016. godine.

Do nastavka takmičenja u okviru Prve lige Srbije ostalo je još četrnaest dana. Prvo prolećno kolo zakazano je za 25. februar, a već u uvodnom susretu ekipu pančevačkog Železničara očekuje možda i najvažniji susret u klupskoj istoriji, duel protiv RFK Grafičara i nakon tog meča mnoga pitanja, kada je reč o plasmanu u Super ligu Srbije, mogu biti rešena, ili barem naslućena.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading