PRIPREME SU OKONČANE: Kapiten je imao šta da poruči saigračima pred povratak u domovinu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.02.2023

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Desetodnevne pripreme šabačkog prvoligaša u Italiji su okončane.

PRIPREME SU OKONČANE: Kapiten je imao šta da poruči saigračima pred povratak u domovinu!

Foto: FK Mačva Šabac

Šabačka Mačva okončala je zimske pripreme u italijanskom Lignanu. "Čivijaši" se vraćaju kući i predstoji im ulazak u takmičarski ritam pred nastavak sezone u kojoj im predstoji borba za opstanak u drugom stepenu srpskog klupskog fudbalskog takmičenja.

 

U poslednjem pripremnom susretu koji je odigran u Kopru, fudbaleri Mačve savladali su ekipu Jadrana iz Dekanija rezultatom 2:0, a u listu strelaca su se upisali Igor Ristivojević u 10. i Pavle Radunović u 69. minutu susreta.

Po okončanju navedenog susreta, a pred put u Šabac, kapiten "čivijaša" Igor Ristivojević je analizirao sve učinjeno tokom itlaijnskih priprema:

- Što se tiče današnje utakmice, mogu da budem zadovoljan pre svega rezultatom, odnosom i koncetracijom. Čitavih 90 minuta nismo dozvolili protivniku da nam napravi neke šanse iz igre, dobro smo stajali na terenu i radili stvari koje smo se dogovorili sa šefom i stručnim štabom. Jedino gde nisam zadovoljan je defanzivni prekid kako smo branili, ali radićemo na tome da to ispravimo i da se namestimo za prvo kolo.

Foto: FK Mačva Šabac

Detalj sa poslednjeg pripremnog meča

 

Imao je kapiten i poruku za saigrače:

- Desetodnevne pripreme u Italiji smo završili na najbolji mogući način, ja kao kapiten i najstariji igrač mogu da budem ponosan na ovu grupu momaka kako su se ponašali i trenirali, ispunili smo sve ono što se tražilo od nas. Momcima sam rekao, pogotovo igračima koji su ponikli u Mačvi, da oni moraju biti neko ko će vući ovaj klub i pruziti podršku igračima koju su došli, pre svega odnosom, da vuku ovaj klub i da budu spremni da u svakom trenutku pruže maksimum na terenu i naravno onda će doci i rezlutat a naš cilj je pre svega opstanak, za to imamo kvalitet, a ako se ukaže šansa za nešto više, prihvatićemo oberučke.

Da podsetimo, nastavak šampionata u okviru Prve lige Srbije zakazan je za 25. februar, a u prolećnoj premijeri fudbaleri Mačve gostuju ekipi Metalca u Gornjem Milanovcu.

Šapčani su prvi deo šampionata okončali na 11. poziciji sa skorom od pet pobeda i po sedam remija i poraza. U ovom momentu sa 22 osvojena boda nalaze se na tri boda udaljenosti od plasmana u plej-of fazu takmičenja, ali isto toliko bodova ih i deli od zone ispadanja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading