KOMIČNA SITUACIJA U KRIPTO ARENI: Pogledajte kako su se Jokić i družina zagrevali pre meča sa Lejkersima! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.04.2024

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nagetsi nisu uspeli da dođu pobede u seriji sa nulom.

KOMIČNA SITUACIJA U KRIPTO ARENI: Pogledajte kako su se Jokić i družina zagrevali pre meča sa Lejkersima! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Denver Nagetsi nisu uspeli da pobede Lejkerse u četvrtoj utakmici plej-of serije, koja se odigrala u Los Anđelesu. Igračima iz Kolorada nije bilo lako, pošto su morali da započnu zagrevanje bez svojih patika. Vidljivo je da su igrači Denvera, uključujući i Nikolu Jokića, morali da se zagrevaju u papučama, zbog toga što su njihove patike kasnile u dvoranu u Los Anđelesu.

Trener Nagetsa, Majk Meloun istakao je da ovo nije idealna situacija, ali da ne traži izgovore za poraz, već se više brine zbog primljenog velikog broja poena iz reketa.

- Da li je to idealno? Nije. Ali ja nisam čovek koji traži izgovore. I svakako to neću apostrofirati kao razlog poraza. Mnogo više me brine što smo ponovo primili veliki broj poena iz reketa - naveo je Meloun.

 

 

Lejkersi su uspeli da pobede Denver posle 11 uzastopnih poraza, od čega čak sedam u plej-ofu, izbegavši tako metlu. Ovo je svakako značajan trenutak za ekipu iz Los Anđelesa, ali Nagetsi će imati priliku da u petoj utakmici serije pokažu svoj potencijal i eventualno okončaju seriju na svom parketu.

Nikola Jokić, kao jedan od ključnih igrača Denvera, ima priliku da pokaže svoje veštine i predvodi svoj tim ka pobedi. Iako je poraz u četvrtoj utakmici bio razočaravajuć, Jokić ima priliku da se istakne u petoj utakmici i pokaže svoju izuzetnu igru. Njegova uloga u timu Nagetsa će svakako biti od presudnog značaja..

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading