ZANIMLJIVA KONFERENCIJA NIKOLE JOKIĆA: Uporedio NBA ligu sa ovom disciplinom!

Autor:

Sport

28.04.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Danas nismo završili baš dobro, pa se nadamo da ćemo moći da uradimo bolji posao'' - navodi Jokić.

ZANIMLJIVA KONFERENCIJA NIKOLE JOKIĆA: Uporedio NBA ligu sa ovom disciplinom!

Foto: X/Screenshot

Košarkaši Denver Nagetsa nisu uspeli da ponove rezultat iz prošle godine kada su sa ubedljivih 4:0 u seriji slavili nad Los Anđeles Lejkersima, pošto su noćas doživeli prvi poraz i sada ukupan rezultat iznosi 3:1. Ovoga puta u Kripto areni bilo je 119:108 u korist domaćih.

Ovo je prvi poraz Nagetsa u međusobnim duelima nakon čak 11 uzastopnih pobeda tima iz Kolorada nad velikim Lejkersima čime je prekinut neverovatan niz koji je trajao sve od 2022. godine kada je Denver, bez Nikole Jokića, poslednji put izgubio.

Reprezentativac Srbije, Nikola Jokić je nakon meča imao zanimljivu konferenciju za medije gde je NBA ligu uporedio sa konjskim trkama.

- Naučio sam na konjskim trkama da nije važno kako počneš, nego kako završavaš. Danas nismo završili dobro, pa se nadamo da ćemo moći da uradimo bolji posao u narednom meču - istakao je srpski centar i dodao:

- Danas nismo završili baš dobro, pa se nadamo da ćemo moći da uradimo bolji posao. Ali da, želimo da budemo fokusirani i da kontrolišemo igru, ali izgleda da nam se to nije dogodilo - zaključio je Jokić.

Serija se sada vraća u Bol Arenu gde će Denver pokušati da iskoristi neku od preostale tri meč lopte.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading