NIKO NE VERUJE DA JE IMAO 100 KILA! Pevač uspeo da sredi kilažu uz pomoć jedne stvari! Povela se polemika na društvenim mrežama!

Autor:

Zabava

28.04.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pejović kaže da je prestao da konzumira alkohol, pa se tako doveo u red.

NIKO NE VERUJE DA JE IMAO 100 KILA! Pevač uspeo da sredi kilažu uz pomoć jedne stvari! Povela se polemika na društvenim mrežama!

Foto: ST/N. Pančić

Aco Pejović

Pevač Aco Pejović kaže da je u jednom momentu imao oko 100 kilograma, i da mu je to bio okidač da pod hitno nešto preduzme i skine kilažu. On tvrdi da je jedan od glavnih razloga što je uspeo da smrša taj što je izbacio piće, a posle 19 sati ne večera ništa. 

Ni kap vina nisam popio otkad sam počeo pravilno da se hranim! Suzdržavam se već neko vreme... Slatkiši su mi manji problem, jer ih ne jedem. Verovatno sam šećer nadoknađivao vinom koje sam ispijao svakog dana - rekao je folker i dodao da mu alkohol nedostaje samo u određenim situacijama:

Foto: instagram.com/aco_pejovic

Aco Pejović

 

Ne fali mi kad sam kod kuće, ali volim da popijem čašu vina posle ručka i večere uz tompus. Navikao sam tako, ali bez svega se može kada te muka natera. S tim što mene niko nije naterao. Sam sam odlučio da skinem višak kilograma. Inače sam neko ko voli da izađe, da se opusti sa prijateljima u kafani, tako da tu u obzir često dođe alkohol, pa sve to utiče na kilažu. Kad se sve reguliše, reguliše se i kilaža. 

Pejović kaže da mu nije bilo lako ni da smanji količinu mesa koju je jeo, jer obožava teletinu i jagnjetinu, a na društvenim mrežama povela se polemika oko toga da li je sve ovo što je Pejović primenio zaista dobar način da se skine kilaža.

Foto: Republika.rs

Aco Pejović

 

- Teško mi je da jedem namirnice koje ne volim. Na primer, povrće, ribu... Rođen sam u Prijepolju, a ne na moru! Mi smo kao klinci jeli pastrmku samo za slavu i tokom posta. Znam da je riba zdrava zbog omega-3 masnih kiselina, ali nisam njen ljubitelj. U Prijepolju ni prasetinu nismo često jeli, već jagnjetinu i teletinu... Otkad sam promenio ishranu, na meniju ponekad imam piletinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading