LIDER JOŠ JEDNOM POKAZAO KVALITET: Kikinđanima nisu smetali velika hladnoća i jak vetar! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.02.2023

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika hladnoća ipak nije onemogućila odigravanje prvog pripremnog susreta.

LIDER JOŠ JEDNOM POKAZAO KVALITET: Kikinđanima nisu smetali velika hladnoća i jak vetar! (FOTO GALERIJA)

Foto: OFK Kikinda

Nakon rada na sticanju fizičke spreme, ekipe istočne grupe vojvođanskog fudbala započinju i sa odigravanjem kontrolnih mečeva koji će omogućiti uigravanje timova pred nastavak takmičenja.

 

Svoj prvi kontrolni meč odigrali u u Kikindi fudbaleri OFK Kikinde i Kozare iz Banatskog Velikog Sela

Jak vetar i hladno vreme nisu sprečili pedesetak gledalaca da prisustvuju ovom susretu, ali na osnovu svega što je viđeno, zasigurno nisu zažalili.

Treba napomenuti da se igralo dva puta po 35 minuta, a lider Vojvođanske lige Istok slavio je rezultatom 2:0. U strelce su se upisali Spahić u 15. minutu i Đukić u 55. minutu susreta.

OFK Kikinda (Kikinda) - Kozara (Banatsko Veliko Selo) 2:0 (1:0)

Strelci: Spahić 15`, Đukić 55`

Gledalaca: 50

Sudija: Rankov (Kikinda)

OFK Kikinda: Savkov, Reljić, Radovanović, Barbul, Spahić, Mirkov, Mirkonj, Ivanović, Mijić, Bajić, Hajdu. Igrali su još: Ševo, Vilovski, Rafael, Miletić, Jarić, Galešev, Kecman, Glišić, Đukić, Sabo, Zeljković.

Kozara: Mi. Francuski, N. Đaković, Terzin, Bjelanović, Čudanov, M. Bunić, B. Bunić, Jovandić, Runjevac, Misić, Ma. Francuski. Igrali su još: M. Đaković, Latinović, Bursać, Momčilov, Rofa, Ferković, Todorović.

Da podsetimo, fudbaleri OFK Kikinde su prvi deo šampionata okončali na liderskoj poziciji istočne grupe vojvođanskog fudbala ostvarivši skor od 11 pobeda, tri remija i jednog poraza i u nastavak takmičenja ulaze sa dva boda više u odnosu na prvog pratioca, ekipu Slobode iz Novih Kozaraca. Borbu za plasman u Srpsku ligu Vojvodina, Kikinđani započinju na svom terenu u duelu protiv Crvene zvezde iz Ruskog Sela.

Sa druge strane Kozara iz Banatskog Velikog Sela u prolećne borbe ulazi sa sedme pozicije. Ekipa je tokom prvog dela šampionata sakupila ukupno 21 bod, a u prvom prolećnom kolu gostovaće u Banatskom Karađorđevu ekipi Jedinstva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading