ZA JAČU DEFANZIVNU LINIJU: Dete Partizana obuklo opremu crveno-bele boje!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.02.2023

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliži se nastavak sezone u okviru srpskog prvoligaškog karavana.

ZA JAČU DEFANZIVNU LINIJU: Dete Partizana obuklo opremu crveno-bele boje!

Foto: OFK Vršac

Fudbaleri OFK Vršca vratili su se sa bazičnih priprema iz Međugorja gde su odigrali i dva kontrolna susreta protiv GOŠK Gabele (2:1) i mostarskog Zrinjskog (0:3) i poslednje brušenje forme pred nastavak takmičenja u okviru Prve lige Srbije, obaviće u svom gradu na Gradskom stadionu.

 

Samo dan nakon povratka iz južne Hercegovine, rukovodstvo vršačkih crveno-belih informisalo je javnost o transferu koji će znatno pojačati roster trenera Nenada Mijailovića.

Novi član OFK Vršca postao je Nikola Tasić.

Reč je o iskusnom tridesetjednogodišnjem fudbaleru koji igra na poziciji centralnog beka, a u vršački klub stiže iz redova novobeogradskog IMT-a za koji je tokom prethodne jeseni zabeležio dva nastupa.

Nova akvizicija crveno-belih prošla je fudbalsku školu Partizana, a tokom dosadašnje seniorske karijere nastupao je za Železnik, Dinamo iz Vranja, Balkan Mirijevo, Čukarički, Radnički iz Nove Pazove, užičku Slobodu, Jagodinu, čačanski Borac, OFK Žarkovo, Brodarac i već pominjani IMT.

Tasić poseduje i internacionalno iskustvo s obzirom da je nastupao u Švedskoj, Kazahstanu i Uzbekistanu.

 

Nakon potpisivanja ugovora sa vršačkim crveno-belima, iskusni defanzivac je izjavio:

- Imao sam nekoliko ponuda za nastavak karijere, ali posle razgovora sa ljudima iz OFK Vršca brzo sam se odlučio. Video sam kako je klub organizovan, o kakvoj se ekipi radi, kako je vođena i siguran sam da ću uspeti da se pronađem. Vršac ima visoke ambicije, meni to savršeno odgovara, imam iskustvo igranja pod pritiskom, kada je u svakoj utakmici pobeda imperativ. Nadam se da ću se brzo uklopiti i adaptirati na novu sredinu.

Govorio je Tasić i o ovosezonskoj Prvoj ligi Srbije:

- Mnogo kvalitetnih igrača igra u ovom rangu, povratnici iz inostranstva, ali i dobri
superligaški igrači. Imao sam priliku da u IMT-u za saigrače imam takva imena kao što su nekadašnji igrač Intera Alen Stevanović i prvotimac CSKA iz Moskve Uroš Ćosić. Za mene je OFK Vršac otkrovenje ove sezone, mislim da je IMT protiv njih odigrao najteži meč u jesenjem delu.

Da podsetimo, ekipa OFK Vršca u prolećnoj premijeri na svom stadionu dočekuje ekipu sremskomitrovačkog Radničkog. Meč je na programu 25. februara.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading