KORAK PO KORAK, SVE SU BLIŽE OSTVARENJU SVOJIH SNOVA: Bivši superligaš nije uspeo da im "pomuti" planove!

Autor:

Sport

26.04.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi trijumf, nova radost za navijače i igrače.

KORAK PO KORAK, SVE SU BLIŽE OSTVARENJU SVOJIH SNOVA: Bivši superligaš nije uspeo da im "pomuti" planove!

Foto: FK Jedinstvo Rumenka

U sredu, 24. aprila na programu su bili mečevi 1/4 finala Kupa FS Vojvodine, jedan od duela igran je na terenu u Rumenci gde je sastav Jedinstva ugostio ekipu OFK Bačke iz Bačke Palanke.

Republika

Ekipa Jedinstva takmiči se u okviru Vojvođanske lige Jug, gde se trenutno nalazi na trećoj poziciji, sa šest bodova zaostatka za drugim mestom koje vodi u baraž za viši rang. Tim iz Bačke Palanke sa druge strane takmiči se u srpskoligaškom društvu, nekadašnji član Super lige Srbije drži "fenjer" i verovatno će za sledeću takmičarsku godinu biti član jednog ranga nižeg takmičenja.

Plejada mladih igrača sa obe strane terena započela je meč u Rumenci, gosti nisu imali šta da izgube, jednim delom su već "shvatili" šta ih očekuje sledeće sezone, pa se polako pripremaju za istu. Domaći beleže odlične rezultate u ligi, a sa visokim ambicijama ušli su i u Kup. 

Republika

Foto: FK Jedinstvo Rumenka

Krajnji ishod

Prva promena rezultata viđena je na isteku 36. minuta kada je Aleksa Radmilović savladao golmana Bačke, 1:0 za Jedinstvo. Kada su mnogi mislili da će to biti konačan ishod prvog dela meča, opet se "javio" Radmilović, za konačnih 2:0 nakon 45 minuta igre.

Za vreme desetominutne pauze izvršene su izmene na obe strane terena. Igra je delimično promenjena, nisu imali potrebe domaći da jure po terenu, dok su gosti pokušavali da stignu do pogotka kako bi uveli meč u neizvesnu završnicu.

Na isteku 80. minuta rezervista Boris Valter je nakon sedam minuta od ulaska u igru pogodio mrežu Jedinstva, 2:1. Neizvesna završnica nije donela promene rezultata, te je domaćin na kraju stigao do trijumfa vrednog plasmana u polufinale kupa.

Jedinstvo (Rumenka) - OFK Bačka (Bačka Palanka) 2:1 (2:0)

Jedinstvo: Čikara, Učur, Živanov, Jovanović, Samardžić (od 69' Balaš), Petrović, Papović, Vukašinović (od 46' Klaić), Džarić, Marković (od 46' Topić), Radmilović (od 69' Marić)

OFK Bačka: Ćulibrk (od 46' Stajković), Milošević (od 59' Vučetić), Petović, Brborić, Trifunović, Vlajkov, Milijašević (od 68' Bobak), Novaković, Stamatović, Ignjatović (od 73' Valter), Dobranić (od 59' Jakovljević) 

Polufinalni mečevi zakazani su za 8. april, Jedinstvo gostuje Hajduku iz Divoša, dok je drugi par Dinamo 1945 (Pančevo) - TSK Temerin.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading