OSTAVKA JE BILA NJEGOVA KONAČNA ODLUKA: Potez koji se nije očekivao, posebno zbog visokog plasmana na tabeli!

Autor:

Sport

26.04.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko bi rekao..

OSTAVKA JE BILA NJEGOVA KONAČNA ODLUKA: Potez koji se nije očekivao, posebno zbog visokog plasmana na tabeli!

Foto: FK Sloga Požega

Snalazi se odlično tim iz Požege u srpskoligaškom karavnu, pre par sezona Sloga je igrala i baraž za plasman u Prvu ligu Srbije, ali nije uspela da se izbori za promenu ranga.

Republika

Trenutno se sastav iz Požege nalazi na trećoj poziciji na tabeli, sa bodovnim saldom na koti 40, lider ima 21 bod više, dok je drugoplasirani FAP iz Priboja na 16 bodova prednosti. Već je jasno da će Borac iz Čačka do kraja sezone pokušati da se zadrži na prvom mestu i da se izbori za povratak u Prvu ligu Srbije.

Jovan Nikitović (47) započeo je sezonu na klupi Sloge, i nakon 23 ligaške utakmice došlo je do rastanka. Sada već bivši trener tima iz Požege je podneo ostavku na tu funkciju, što je uprava prihvatila, pa će za nastavak prvenstva čelni ljudi morati da pronađu rešenje za upražnjenu klupu.

Republika

Foto: FK Sloga Požega

Nikitović je "bivši"

Iz kluba je povodom njegove ostavka stigla sledeća poruka:

- U svojoj bogatoj karijeri Jovan je ostavio veliki trag u našem klubu, najpre kao igrač, a zatim kao trener. FK Sloga se zahvaljuje Jovanu Nikitoviću na dosadašnjem radu u klubu i želi mu puno uspeha u daljem životu i radu, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu.

Za vreme njegovog mandata dosta mladih fudbalera dobilo je priliku da nastupa za prvi tim, neki su već i standardni u seniorskom sastavu i pored toga što i dalje nastupaju i za omladinsku selekciju. 

Nikitović je ove sezone još jendom pokazao da voli da radi sa mlađim igračima, da ih usmerava na pravi put i sigurno je da će se jako brzo javiti klub koji je spreman da mu pruži šansu za novo dokazivanje. Jovan je u dosadašnjoj karijeri bio na klupi Sloge, Trepče, Slobode (Užice), dok je bio asistent u srpskoligašima iz Surdulice i Lučana.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading