PREPUNE TRIBINE U KUCURI: Navijači jednog i drugog kluba uživali su u ovom derbi okršaju! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.05.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceo plen ide Iskri, tri boda koji mogu biti presudni u borbi za titulu.

PREPUNE TRIBINE U KUCURI: Navijači jednog i drugog kluba uživali su u ovom derbi okršaju! (VIDEO)

Foto: Facebook.com/Niže lige Vojvodine

U okviru 25. kola PFL-a Subotice ekipa Iskre iz Kucure ugostila je tim Tomislavaca, bio je ovo duel dva trenutno prvoplasirana sastava u ligi. Na deobi prvog mesta klubovi su bili sa bodovnim saldom na koti 59.

Republika

Prepune tribine u Kucuri dokaz su da su navijači oba tima ozbiljno shvatili ovaj meč, oko 800 simpatizera je bilo prisutno na ovoj utakmici. Domaćin je dosta bolje otvorio meč, pokušali su sa preko par polušansi da stignu do vođstva, ali nisu uspeli.

 

 

Gosti su uglavnom pretili iz prekida, međutim bez ozbiljne šanse za promenu rezultata. Na isteku 41. minuta viđen je prvi pogodak iz verovatno i jedine ozbiljne prilike tokom prvih 45 minuta. Serdar je izveo aut, lopta je ubačena u peterac rivala, tamo se najbolje snalazi Danilo Janković, 1:0 za Iskru.

Na startu drugog poluvremena domaći su mogli sa kreča da uvećaju svoju prednost, međutim odlični golman Onhaus uspeo je da obrani penal Jankovića, i tako je održao svoj tim u igri.

Bio je posed na strani domaćina, stvarali su prilike fudbaleri Iskre, međutim nisu uspevali novim pogotkom da prelome meč u svoju korist. Gosti su na isteku 72. minuta pokušali preko Nedića, međutim njegov udarac iz daljine prošao je pored gola. 

Kako se bližio sam kraj utakmice, igralo se sve više otvorenije, gosti su krenuli na sve ili ništa, što je ostavilo dosta prostora rivalu. Na isteku 93. minuta kapiten Iskre i jedan od najboljih pojedinaca na utakmici, iskoristio je sjano dodavanje Jankovića, 2:0, Zoran Serdar stavlja tačku na ovaj meč.

 

 

Iskra (Kucura) - Tomislavci 2:0 (1:0)

Iskra: Stupar, Sekulić, Milovanović, Serdar, Malacko (od 87' Bajčić), Maćiženski, Bodonji, Gubaš, Gadžić, Nedeljković (od 62' Nađ), Janković

Tomislavci: Onhaus, Došlov (od 71' Krvavac), Nedić, Jakab (od 46' Bilbija), Đumić (od 66' Pjevač), Barna, Milovanović, Novaković (od 71' Kuveljić), Bakić, Sivčević, Šarić (od 58' Pešut)

Ovim trijumfom Iskra se odvojila od današnjeg rivala na tri boda prednosti, i u finiš sezone ulazi sa odličnim šansama da stigne do pehara. Ekipa Tomislavaca je trenutno na drugoj poziciji, i ako tako ostane ona će kroz baraž pokušati da se domogne plasmana u viši rang takmičenja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading