MOŽDA I NAJBITNIJI BODOVI OVOG PROLEĆA U KALENIĆU: Gest kluba prema golmanu je posebna priča! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

05.05.2024

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspeli su fudbaleri Jedinstva da ostvare trijumf.

MOŽDA I NAJBITNIJI BODOVI OVOG PROLEĆA U KALENIĆU: Gest kluba prema golmanu je posebna priča! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Jedinstvo Kalenić

U okviru 25. kola Zlatiborske okružne lige ekipa Jedinstva iz Kalenića ugostila je sastav Bakionice. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa devetog mesta na tabeli (28 osvojenih bodova), dok su gosti bili na pretposlednjoj poziciji na tabeli, sa sedam bodova manje.

Republika

Borba za opstanak u ligi će biti jako "teška", i dalje se ne zna tačan broj klubova koji se sele u niži rang takmičenja, jer će ta brojka zavisiti od plasmana timova iz višeg ranga takmičenja.

Domaćin je od prvog minuta igrao pametno i borbeno, nošeni publikom sa tribina domaći fudbaleri su odigrali izvanredno prvo poluvreme, ali tokom njega su uspeli "samo" jednom da zatresu mrežu rivala. Goran Ćosić u 25. minutu pogodio je za 1:0, te je to ujedno bio i konačan ishod prvog dela susreta.

Drugo polvreme počelo je odlično za domaćina, igrao se 61. minut kada je popularni Mita pogodio za uvećanje prednosti, 2:0 za Jedinstvo. Par minuta kasnije gosti se pogotkom Bogdana Đokovića vraćaju u meč, 2:1.

U tim trenucima gosti su imali ozbiljnije prilike, domaćin se malo "pogubio", međutim tim iz Kalenića je "spasio" Mita, koji je svojim drugim golom uvećao prednost svog kluba, 3:1 u 82. minutu.

Pred sam kraj meča, gosti sa penala smanjuju na 3:2, ali je to bila ujedno i poslednja promena rezultata. Ceo plen ostaje u Kaleniću, i ovo su po mnogima možda i najbitniji bodovi ovog proleća u borbi za opstanak u ligi.

Jedinstvo (Kalenić) - Bakionica 3:2 (1:0)

Jedinstvo: Sinđelić, Vujović, Jovičić (od 88' Vukosavić), Vujić, Ćosić, Đokić, Draškić (od 57' Dumanjić), Vilimanović, Golubović (od 72' Milićević), Bogdanović (od 88' Radovanović), Mićović

Bakionica: Čolović, Đoković, Filipović (od 54' Janković), Babić, Bojić, Nešović, Todorović, Jovičević, Anđelić, Radisavljević, Bondžulić

U sledećem kolu sastav iz Kalenića gostuje u Sjenici, ekipi Sloge, dok Bakionica pred svojim navijačima igra protiv Tare iz Kremne.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading